Mobiele Surveillant Zeewolde

Harderwijk
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
601518
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij bent de Beveiliger die houdt van diversiteit, zo reageer je op alarmmeldingen van bedrijven, particuliere woningen maar ook open en sluit jij bedrijfspanden.

Je loopt controlerondes en let op opvallende en gevaarlijke situaties. Van alle rondes maak je een digitale rapportage zodat de klant weet of er bijzonderheden waren tijdens je ronde. Dit doe je uiteraard niet alleen, je collega's en de meldkamer staan namelijk altijd voor je klaar. Wij zijn ervoor om de klant te ontzorgen op ieder moment van de dag.

Waar ben je goed in?

Jij bent gemotiveerd, alert, serieus en collegiaal. Je hebt verstand van de verschillende alarmsystemen en je hebt een flexibele instelling. Je bent een iemand met lef die de juiste prioriteiten weet te stellen. Zelfstandigheid staat bij jou hoog in het vaandel en je kent geen stress.

Securitas match

 • MBO diploma Beveiliger 2 of bereid deze te halen
  (Securitas beid een gratis opleiding aan)
 • In het bezit van een BHV/EHV diploma is een pré
 • Ervaring in de surveillance of beveiliging is een pré
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Woonachtig in de regio Zeewolde 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar surveillanten die:

 • Onregelmatige tijden kunnen werken (24/7)
 • Tijdens vakanties en feestdagen beschikbaar zijn
 • Zeker 35-40 uur per week beschikbaar zijn (100-120 uur per 4 weken)

Het team

Het surveillance team bestaat uit een hechte maar toegankelijke groep waarbij de gezelligheid centraal staat. Het team bestaat uit zeer ervaren surveillanten, maar er zijn ook minder ervaren surveillanten die door de ervaren surveillanten wegwijs worden gemaakt. De leidinggevenden van dit team zijn de Manager Business Support en de Hoofdsurveillanten om de Mobiele Surveillanten te begeleiden en te stimuleren. Je werkt over het algemeen zelfstandig maar deze mensen zijn er altijd om je te helpen waar nodig.

Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je dienst begint, is dit altijd op kantoor. Voor de dienst drink je met je collega's gezellig een kopje koffie in onze kantine of buiten in het zonnetje. Daarna pak je de spullen die je nodig hebt uit de kluiskamer. Hier pak je de maatwerksleutels, pda, telefoon, autosleutels en je streamlight. Op de pda zie je waar jouw eerstvolgende werkzaamheden zijn, maar daarnaast komen ook de alarmmeldingen binnen op de pda. Dankzij jou kunnen de ondernemers zorgeloos de dag beginnen. De tijd die je besteedt bij klanten verschilt per klant, dit varieert van 10 minuten tot 2 uur. Wanneer je klaar bent met je dienst sluit je af op kantoor en praat je nog even na met je collega's over de gebeurtenissen. Geen dag is hetzelfde.

Vind je dit interessant?

Je speelt een belangrijke rol en draagt bij aan een veilige samenleving. Securitas investeert dan ook graag in jou met doorgroeitrajecten en trainingen. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende sportactiviteiten zoals ons jaarlijks terugkerende tennistoernooi! Ieder jaar weer wordt er fanatiek gestreden om het beste Securitas-team van Nederland! 

Zorg jij graag voor een veilige omgeving voor jezelf, collega's en de opdrachtgever? Reageer dan nu op de beveiliger functie via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter. 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures