Coördinerend surveillant Eemnes

Eemnes
Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland
MBO HBO
Vast
686369
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Coördinerend surveillant ben je belast met meerdere verantwoordelijke taken. Als belangrijkste daarvan de veiligheid van onze Guards, maar ook het coördineren van zaken en het doorzetten van meldingen is orde van de dag. Tevens ben je degene die zorg draagt voor het contact met de buitenwereld. Denk hierbij aan het inschakelen en aansturen van hulpdiensten, contact met dispatch en alle telefoontjes aannemen van klanten hieromheen. Jij bent straks de multifunctionele communicatieschakel op de servicedesk van Securitas Eemnes!

Zodra jij van jezelf weet dat je integer en professioneel bent in je werk dan weet je bijna zeker dat je meteen op de solliciteer knop kan klikken. Naast die factoren zijn motivatie, leergierigheid en communicatieve skills uitermate belangrijk voor deze functie. Ook als jij straks gesprekken voert met de guards wordt er van je verwacht dat je je eveneens professioneel en zakelijk opstelt, ondanks dat het je collega’s zijn. Dit o.a. in verband met de efficiënte. Stel jezelf niet te amicaal op, gesprekken duren immers langer als je ze wel op die manier benadert.

Wat kan ik verwachten bij Securitas?
 • Binnen een week is je sollicitatie bij Securitas behandeld;
 • Salaris tussen de €12,19 en €14,52 met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
 • Minimaal 120 – 140 uur per periode van 4 weken;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer;
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris.
Dit verwachten wij van jou!
 • Jij bent in het bezit van een diploma Beveiliger niv. 2
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal op goed niveau;
 • Je bent 24-7 beschikbaar,  avond- nacht- en weekenddiensten;
 • Aantoonbare ervaring binnen de surveillance;
 • Woonachtig binnen de straal van 40 km van Eemnes;
Reageer jij snel? Dan doen wij dat ook!

Als je solliciteert bij Securitas verwacht je natuurlijk dat je sollicitatie zeer serieus word genomen, dat doen wij ook! Bij Securitas hoef je niet lang te wachten op een reactie, wij zijn direct en zullen aan je verwachtingen voldoen. Ben je geschikt? Dan zorgen wij binnen een week voor een afspraak met je toekomstige leidinggevende.

Vind je de vacature toch minder wat voor jou dan je zelf eerst dacht? Maak je niet bang! Neem eens een kijkje op onze website http://www.werkenbijsecuritas.nl en bekijk onze andere vacatures!

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures