Junior Recruiter - Startersfunctie

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
781950
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter binnen ons Recruitment Expertise Center ga jij ervoor zorgen dat geen vacature lang openstaat! Jij zorgt ervoor dat alle sollicitaties zo snel en goed mogelijk afgehandeld worden. Het sleutelwoord hierbij is candidate experience, dankzij jou krijgt iedere kandidaat de positieve Securitas-sfeer mee!

Waar ben je goed in?

Je hebt een creatieve en verfrissende benadering. Jij weet als geen ander de ideale kandidaat eruit te vissen en de kandidaten te enthousiasmeren. Je bouwt relaties met kandidaten op waardoor je een eigen talentpool zal ontwikkelen en onderhouden.

Hoe ziet een dag eruit?

Je begint 's Ochtends vroeg al met het benaderen van sollicitanten. Jij neemt een intake af en maakt eventueel een afspraak voor een Skype-gesprek. Jij bent verantwoordelijk voor de doorstroming van sollicitanten! 's Middags gaan we gezellig met het team lunchen en daarna weer snel door. Het is altijd druk maar desondanks heerst er een opgewekte sfeer. Hard werken en vacatures vullen is onze motto!

Securitas match
  • HBO werk- en denkniveau
  • Proactieve en leergierige houding
  • Zeer secure werkhouding en weten van aanpakken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Standplaats Amsterdam Zuid-Oost
Het team

Het Recruitment Expertise Center is een nieuw Center waarin we nieuwe collega's zoeken. De sfeer is altijd enthousiast en opgewekt, met collega's met verschillende expertises zoals selectiebijeenkomsten, beveiliging en staf & management. Op deze manier zorgen jullie er uiteindelijk als team voor dat alle vacatures worden vervuld!

Vind je dit interessant?

Ben jij er klaar voor om bij ons team te komen werken?! Solliciteer dan nu! 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Chaima Akaazoun (Recruiter) te bereiken via 0624191353. Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures