Beveiliger Hollands Kroon met opleiding

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
781618
Direct naar

Over de functie

Securitas: Maak jij het verschil als Beveiliger?

Als ongediplomeerde Beveiliger kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving, waarin je elke dag de kans krijgt te leren en jezelf te ontwikkelen. Je start je beveiligers carrière bij een grote internationale opdrachtgever en je maakt uitgebreid kennis met hun bijzondere kijk op beveiliging in een strikte beveiligingsomgeving. 

Je wordt tijdens het werk uitstekend begeleid. Jouw enthousiaste collega's en Supervisors zullen jou de eerste tijd on-the-job coachen. Bij een succesvolle afronding van de opleiding word je als gediplomeerd beveiliger operationeel ingezet. Je krijgt de kans om op een andere Securitas locaties aan de slag te gaan. Zo kan jij ontdekken welke tak van beveiliging écht bij je past. 

Het traject start iedere maand, we voeren eerst een screening uit bij politie en dat neemt een aantal weken in beslag (wacht dus niet met solliciteren!). Het is een werk-leren traject en je start met 10 dagen opleiding in Breukelen. Na de 10 dagen opleiding ga je aan de slag als Beveiliger en hebt nog 2x per maand een terugkomdag op school. Je verdient een salaris van EUR 11,96 bruto p/u excl. toeslagen. 

We zoeken kandidaten die:
  • Gemotiveerd zijn om de opleiding te behalen
  • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar)
  • Je bent een teamplayer
Securitas match
  • 24/7 beschikbaar
  • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende
  • Een behaalde mbo 2 is een pre
Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41 63 73 10 WhatApp of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.  Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures