Projectleider beveiligingstechniek

Dordrecht
Zuid-Holland
MBO HBO
Securitas Technology
Vast
751532
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Je werkt het ontwerp uit, je stemt de uitvoering af met de klant, het projectteam en de monteurs. Ook bewaak je het budget en de tijd. Je houdt toezicht op de kwaliteit en veiligheid, verzorgt de oplevering en de gebruikersinstructie en evalueert de financiële en operationele aspecten van je projecten. Daarnaast zorg je ervoor dat je team altijd optimaal kan functioneren. Jij coacht je teamleden en kan altijd bijspringen wanneer dat nodig is.

Waar ben je goed in?

Moeiteloos combineer jij je project management skills en technische kennis met uitstekende communicatievaardigheden. Jij bent een natuurlijke leider en de beveiligingstechnologie kent geen geheimen meer voor jou. Daarnaast manage je het budget en inventief in het realiseren van efficiënte beveiligingsoplossingen. Jouw werk is punctueel, jij komt afspraken na en bent “in control”. Onder jouw leiding functioneert het team als een geoliede machine en gaat de klant zonder zorgen naar huis aan het einde van de dag!

Securitas Technology match
  • Mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur richting elektro-/beveiligingstechniek.
  • Minimaal 4 jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van beveiligingssystemen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in het leiden van beveiligingsprojecten.
  • Ervaring met security systemen, waarbij ervaring met Milestone en Genetec een voorwaarde is. Daarnaast is ervaring met Axis/ Bosch, UTC ATS / Galaxy een pre.
  • Focus op de klant, het team en het financieel resultaat van het project.
  • Geldig rijbewijs B, aangevuld met behoorlijke bereidwilligheid tot landelijke klantbezoeken.
Het team

Het team Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt dus voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof Recruiter, Securitas Technology,  op 06 18299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures