Onderhoudsmonteur beveiligingstechniek

Dordrecht
Zuid-Holland
MBO
Securitas Technology
Vast
751530
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als onderhoudsmonteur ben jij de onmisbare schakel die onze technische beveiligingssystemen dagelijks draaiende houdt. Jij helpt bij het onderhouden van onze beveiligingsconcepten en bent onderdeel in de ontwikkeling van de nieuwe technische afdeling. Tenslotte zorg je ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op uitstekend functionerende camera-, toegang- & inbraakdetectiesystemen. Dankzij jou zijn onze klanten goed beveiligd!

Waar ben je goed in?

Moeiteloos combineer jij jouw technische expertise met klanttevredenheid. Je bent een echte aanpakker, oplossingsgericht en gaat niet weg voor de klus geklaard is! Jij wilt jezelf steeds blijven ontwikkelen en bij de top van het vakgebied horen. Daarnaast vind je het fijn om in teamverband mee te denken over mogelijke verbeteringen in onze systemen en invulling te geven aan het werkproces. Jij hebt de lead!

Securitas Technology match
  • Een afgeronde mbo-niveau 3 of 4 opleiding richting Elektrotechniek. (Monteur beveiligingstechniek is hierbij een pre).
  • Minimaal 1 jaar ervaring met het onderhouden of opzetten van beveiligingssystemen.
  • Ervaring met securitysystemen (bijvoorbeeld Axis, Galaxy, Paxton etc.) is een pre.
  • Brede interesse in netwerktechnieken.
  • Geldig rijbewijs B, aangevuld met behoorlijke bereidwilligheid tot landelijke klantbezoeken.
  • Je bent van nature klantgericht en een echte teamplayer.
  • Je wilt fulltime, oftewel 40 uur ,per week aan de slag.
Het team

Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Hoe ziet een dag eruit?

's Ochtends rijd je naar kantoor en komen de eerste appjes over het afgelopen voetbalweekend al binnen. Met een grote lach op je gezicht loop je naar binnen voor een heerlijke bak koffie. Vandaag ga je eerst naar een industriële klant om een camera-unit te onderhouden. Je maakt even een praatje met de klant, die heel tevreden is over je werk en gaat aan de slag. Daarna rij je snel door naar de volgende klant. Je wist natuurlijk al wie en waar deze was, om je dag zo efficiënt mogelijk in te delen. Onderweg pik je je collega op die jou assisteert. Als team hebben jullie binnen no time deze onderhoudsklussen geklaard en hebben jullie zelfs tijd om onderweg een camera-unit voor collega’s op te halen en mee te nemen naar Dordrecht. De dag zit erop, morgen weer een nieuwe, afwisselende dag!

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt dus voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! 

Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof, Recruiter Securitas Technology, op 06 18299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures