Contractmanager beveiligingstechniek

Dordrecht
Zuid-Holland
HBO
Securitas Technology
Vast
751521
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de contractuele en operationele verplichtingen ten aanzien van de aan jouw toebedeelde onderhouds-contracten, zowel op tactisch als operationeel niveau. Je pakt de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de kwalitatieve (SLA) en financiële resultaten binnen de toegewezen contracten en creëert commerciële kansen. Hierbij is continuïteit op de lange termijn, de klantrelatie en de uitbouw van contracten van groot belang.

Kortom: je houdt je bezig met actief commercieel klantcontact bij onze bestaande klanten. Onderdeel van je werk is het opstellen van jaar- en accountplannen, het maken van offertes en kostprijscalculaties, het opstellen van projectuitvoeringsplannen en het bewaken hiervan. Ook draag je zorg voor de naleving van beleidsdoelstellingen, werkprocessen, procedures en kwaliteitsrichtlijnen die binnen het contract gelden. Je optimaliseert contracten en processen op financieel, technisch en uitvoerend gebied, voert overleg met opdrachtgevers en/of klantgroepen en geeft leiding aan het klantenteam. Ook contact met onderaannemers over de uitvoering van (deel)werkzaamheden is regelmatig van toepassing. Uiteraard leg je verantwoording af aan de projectmanager en directie.

Waar ben je goed in?

Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren heb jij een ruime staat van dienst in een soortgelijke functie binnen de techniek. Dat je proactief, communicatief vaardig en doelgericht bent hoeven we dan ook niet uit te leggen. Ook niet dat jouw werkdag nooit precies om 17:00 eindigt en je behoorlijk flexibel moet zijn.

Securitas Technology match
  • Een afgeronde hbo-opleiding in een (bij voorkeur) technische richting.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen onze branche.
  • Geldig rijbewijs B, aangevuld met behoorlijke bereidwilligheid tot landelijke klantbezoeken.
  • Ervaring met softwarepakketten als Word en Excel.
  • Prima kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
  • Focus op klantgerichtheid, een echte teamplayer & geen 9-tot-5-mentaliteit.
Het team

Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interesant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt dus voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! 

Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof, Recruiter Securitas Technology, op 0618299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures