Security Guard ongediplomeerd Amsterdam

Alkmaar
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
763726
Direct naar

Over de functie

Securitas: Maak jij het verschil als Beveiliger?

Denk jij al langere tijd na over het behalen van jouw Beveiliger 2 diploma en zit je op dit moment werkloos of ongeschoold thuis? Wil je worden omgeschoold naar het prachtige beroep van Beveiliger? Dan is dit BBL traject ideaal voor jou. Samen met een aantal andere Beveiligers in Opleiding volg je gedurende een jaar een opleidingstraject tijdens je werk. Je start met theorielessen en leert daarna alles van het vak terwijl je een verantwoordelijke rol hebt bij de beveiliging van een streng bewaakte locatie in Noord-Holland. Met de begeleiding en training door top specialisten ben je na een jaar gediplomeerd beveiliger.

Op basis van jouw CV en motivatie kijken wij samen of de functie van Beveiliger bij jou past.

Als Beveiliger maak jij de wereld een stuk veiliger. Je doet toegangscontrole en maakt controle rondes. Je bent goed in het signaleren van verdachte en onveilige situaties en je weet de juiste prioriteiten te stellen tijdens een alarmmelding. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor een grote internationale  opdrachtgever van Securitas.

Securitas kan jou het volgende bieden
  • 11.67 bruto per uur salaris met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
  • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
  • Minimaal 120 uur per periode van 4 weken op een Securitas contract
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer
Securitas match
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent 24-7 beschikbaar
  • Woonachtig binnen de straal van 60 kilometer van Middenmeer.
Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41 63 73 10 WhatApp of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.  Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures