Medewerker Operationele Administratie

Geldrop
Noord-Brabant
MBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
686436
Direct naar

Over de functie

Medewerker Operationele Administratie

Wat ga je doen?

Als Medewerker Operationele Administratie verwerk jij mutaties van nieuwe en bestaande klanten in verschillende databases, volgens vaste administratieve processen. Als echt administratief dier behandel jij telefoontjes en mails met klantvragen over bijvoorbeeld het abonnement en houd jij je bezig met onder andere postverwerking en archivering. Daarnaast ga jij echt inhoudelijk in op de vragen en word jij betrokken bij verschillende mutatie-opdrachten. Een veelzijdige, verantwoordelijke baan dus!

Securitas Match

Proactief als jij bent, neem jij graag het initiatief en wacht jij niet af. Jij bent zelfsturend en hebt lef; risico’s nemen hoort erbij, maar jij brengt alles tot een goed einde. Ook begrijpend lezen is een van jouw kwaliteiten; door tussen de regels te lezen en signalen te herkennen doorgrond jij iedere klantvraag!

Verder heb je of ben je:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Affiniteit met administratieve processen en projecten
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bereid te werken in een flexibel rooster van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur
  • Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie of met complexe administratie is een pré
  • 32 per week beschikbaar
  • Woonachtig in Geldrop e.o.
Hoe ziet een dag eruit?

Afhangende van jouw dienst kom jij 08:00 uur, 08:30 uur, 09:00 uur of 09:30 uur op kantoor aan. Je maakt nog even een praatje met jouw collega’s, evalueert de dag ervoor nog even en gaat aan de slag met de klantverzoeken. Eerst worden ze gesorteerd op prio 1 en 2, zodat inzichtelijk is welke verzoeken er dezelfde dag nog behandeld moeten worden en welke de volgende dagen afgehandeld moeten worden. Proactief als jij bent, pak jij meteen het eerste verzoek van de stapel over een aansluiting bij de klant. Jij zoekt uit wat er moet gebeuren door even met de klant te bellen en zorgt dat de aansluiting er zo snel mogelijk komt. Vervolgens belt er een klant met een vraag over zijn abonnement. Hierin herken jij een verkoopsignaal; misschien kun jij ervoor zorgen dat de klant meer diensten gaat afnemen! Jij gaat het regelen, maar alleen als de klant de vraag concreet via de mail kunt sturen, want dan is er altijd bewijs voor een wijziging in het abonnement! Jij bent hierin secuur en zorgvuldig en zorgt dat alles zwart op wit komt te staan. Nadat jullie in ploegen pauze hebben gehouden, staat er voor de middag projectwerk op de agenda. Dit blijkt zo veel te zijn dat het de hele middag in beslag neemt, maar aan het einde van de dag is het wel voltooid! Moe maar voldaan keer jij weer richting huis, op naar de volgende dag!

Vind je dit interessant?

Als Medewerker Operationele Administratie kom je niet alleen in een heel leuk en sfeervol team, maar werken bij Securitas brengt ook andere voordelen met zich mee! Zo krijg je een mooi salaris en een employee benefitspakket, met onder andere korting op reizen & uitjes zoals het Dolfinarium en je kunt meedoen aan verschillende sportieve activiteiten, zoals hardloopwedstrijden!

Ben jij de administratieve duizendpoot die de afdeling Operationele Administratie komt versterken?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Mieke van Gansewinkel via +31 6 24191461 of mail je vraag naar mieke.van.gansewinkel@securitas.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures