Combinatiefunctie Telefonist(e)/ Receptionist(e)/ Medewerker klantcontactcenter

Geldrop
Noord-Brabant
MBO
Hospitality
Vast
751587
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die elke woensdag ons versterkt op de receptie en daarnaast het klantcontactcenter 3 dagen in de week komt versterken. In deze 3 dagen op het klantcontactcenter draai je mee in het volcontinu rooster, die betekent dat je van maandag tot zondag kan worden ingepland tijdens een ochtend-, middag- of nachtdienst.
Wat de werkzaamheden zijn op ons klantcontactcenter lees je hier. Hoe een dag op de receptie eruit ziet lees je hieronder:

08:30 – 09:30
Je leest de overdracht die collega’s hebben geschreven, bekijkt de agenda en stemt je planning af op de werkzaamheden en afspraken van de dag.
09:30 – 15:00
Je beantwoord de eerste telefoontjes en ontvangt de post en pakketjes die worden gebracht. De eerste bezoekers komen binnen en zorgt ervoor dat ze worden ingeschreven. Om 10:00 komt er een belangrijke gast op bezoek, je zorgt ervoor dat de gast zich op zijn gemak voelt en attendeert de desbetreffende collega erop dat zijn bezoek is gearriveerd. In de agenda heb je gezien dat er lunch besteld moet worden, je stemt dit direct af met de plaatselijke bakker.
15:00 – 17:00
Je ontvangt de laatste gasten van de dag en beantwoord de laatste telefoontjes. Op het laatste moment is er een lunch ingepland voor morgen, deze noteer je in de agenda. Je schrijft een overdracht voor de collega die morgen de receptie draait en sluit de dag af.

 

Securitas kan je het volgende bieden

Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving in ons Securitas Operations Center. Daarnaast:

- Kom je direct in dienst bij Securitas. Je start met een contract voor bepaalde tijd, met zicht op een vast contract
- Ontvang je een salaris van  €11,67 per uur als je 22 jaar of ouder bent. Dit is exclusief toeslagen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding 
- Word er pensioen voor je afgedragen middels een pensioensregeling
- Ontvang je een tweewekelijks rooster, wel zo fijn om een goede balans te hebben tussen werk en privé

Wie ben jij?

Naast dat je klantgericht en leergierig bent beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast:

  • Beschik je over MBO werk- en denkniveau
  • Ben je bereid om mee te draaien in ons vol continu rooster, dit betekent dat je 24/7 inzetbaar bent voor 3 diensten per week, naast de receptie dienst op woensdag. Uiteraard houden we extra rekening met je met inplannen
  • Bent communicatief vaardig in zowel woord als geschift in het Nederlands en Engels
Vind je dit interessant?

Wij investeren graag in jou! Daarom bieden wij jou direct bij aanvang van je dienstverband een gedegen training en coaching aan. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ook krijg je volledige reiskostenvergoeding, en korting op o.a. pretparken en verzekeringen!

Ben jij er klaar voor om bij ons te werken?! Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen of via Whatsapp.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een VOG aangevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures