Surveillant Nijmegen (met opleidingsmogelijkheden)

Nijmegen
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
804009
Direct naar

Over de functie

Securitas: `Een dag in het leven van de mobile Surveillant 30u/pw'

Je shift begint, Je komt aan op het kantoor en geniet nog samen met je collega’s van kop koffie en een goed gesprek. Jullie zijn allemaal klaar en stappen jullie auto’s in voor een nieuw avontuur.

Je hebt een ronde gekregen, je let constant op verdachte situaties en houdt te allen tijde je ogen open voor potentieel gevaar. Tijdens je route kom je langs verschillende panden waarvoor jij de opdracht hebt gekregen om daar een brand- of sluitingsronde te verrichten. Je zorgt dat dit vlekkeloos verloopt en dat de panden veilig de nacht in kunnen. Plotseling krijg je op je eigen PDA een bericht binnen van een vreemde situatie rondom het pand van een klant. Jij rijdt meteen naar het plaats delict en zorgt voor een correcte en professionele afhandeling. Tijdens je werk houd je goed contact met collega’s in de buurt en schakelt snel met ze in moeilijke situaties. Naast de hulp van je collega’s heb je ook toegang tot het hypermoderne Securitas Operations Center. En mocht er echt een situatie zijn waar wij als Securitas niets kunnen betekenen kan je altijd rekenen op de landelijke hulpdiensten als politie en marechaussee.

Je komt bij een klant terecht waar een andere werkwijze gevraagd wordt dan je gewent bent. Maar je aarzelt geen moment want Securitas heeft geïnvesteerd in goede begeleiding in jouw inwerkperiode. Dus jij weet wat je moet doen als klanten wat anders vragen dan je gewend bent. Om je kennis up-to-date te houden volg je diverse trainingen en cursussen om zo optimaal resultaat op de werkvloer te realiseren.   

Heb je al veel ervaring in de beveiliging of juist pas net je diploma op zak? In beide gevallen is Securitas op zoek naar jou! Voor bijna iedereen hebben wij bij Securitas wel een bijpassende functie.

Wat biedt Securitas mij?
 • Binnen een week is je sollicitatie bij Securitas behandeld;
 • Salaris tussen de EUR11,67 en EUR14,52 bruto per uur;
 • Met daarbovenop bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
 • Minimaal 120 uur per periode van 4 weken;
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris.
Wat wordt er van mij verwacht?
 • Jij bent in het bezit van een diploma Beveiliger niv. 2 (of je bent bereid deze binnen 1 jaar te behalen);
 • Rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal op goed niveau;
 • Je bent 24-7 beschikbaar,  avond- nacht- en weekenddiensten;
 • Woonachtig binnen de straal van 30 km van Nijmegen;
Reageer jij snel? Dan doen wij dat ook!

Als je solliciteert bij Securitas verwacht je natuurlijk dat je sollicitatie zeer serieus wordt genomen, dat doen wij ook! Bij Securitas hoef je niet lang te wachten op een reactie. Ben je geschikt? Dan zorgen wij binnen een week voor een afspraak met je toekomstige leidinggevende.

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures