Pre-sales Engineer beveiligingstechniek

Dordrecht
Zuid-Holland
HBO
Securitas Technology
Vast
803429
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Pre-sales Engineer ga jij het salesteam administratief ondersteunen. In het team ben je betrokken bij het opmaken, controleren en nabellen van offertes. Ook het opmaken van projecties en engineering behoren tot je taken. Daarnaast ondersteun jij ook bij het uitwerken van (grootschalige) tenders zodat we met zijn allen succesvol onze (nieuwe) klanten kunnen voorzien van de beste high tech securityoplossingen!

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een oplossingsgerichte Pre-sales Engineer die ervaring heeft in de technische beveiligingsbranche. Daarom vinden we het belangrijk dat jij ervaring hebt in het ondersteunen van het salesproces (zoals met het opmaken van offertes) en inhoudelijke kennis hebt van IP-camerasystemen met de bijbehorende software (denk hierbij aan Axis, Bosch, Genetec en Milestone). Daarnaast vragen we  kennis van inbraakdetectiesystemen en toegangscontrole. Ook belangrijk: je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en maakt er een punt van nauwkeurig te werk te gaan.

Hoe ziet de dag eruit?

Het begint allemaal met een goede dosis cafeïne! Tijdens de salesmeeting bespreken we de targets voor de week. Leg de lat maar hoog! 
Twee nieuwe offertes voor grote klanten gaan vandaag de deur uit, dus jij loopt ze na, controleert de technische kwaliteit en koppelt je feedback terug aan de accountmanager. ’s Middags werk je met het team een grote tender uit. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid om met je collega’s de week af te sluiten en alvast de weekendplannen door te nemen.

Securitas Technology match
  • Kennis van securitysystemen (IP-camera's, videomanagement software, inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole).
  • Een natuurlijke drive om successen te behalen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Calculator, Werkvoorbereider of Pre-sales Engineer (of vergelijkbare functie) in de securitybranche.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Communicatief vaardig.
Het team

Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt dus voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! 

Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof, Recruiter Securitas Technology, op 06 18299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures