Pre-sales Engineer

Zuid-Holland
HBO
Securitas Technology
Vast
803429
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Pre-sales Engineer ga jij het Sales team administratief ondersteunen. Je bent in het team betrokken bij het opmaken, controleren en nabellen van offertes. Het opmaken van projecties en engineering. Daarnaast ondersteun jij ook bij het uitwerken van (grootschalige) tenders zodat we met zijn allen succesvol onze (nieuwe) klanten kunnen voorzien van de beste high tech securityoplossingen!

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een oplossingsgerichte Pre-sales Engineer die ervaring heeft in de technische beveiligingsbranche. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij ervaring hebt in het ondersteunen van het sales proces zoals het opstellen van offertes, inhoudelijke kennis hebt van IP-Camerasystemen zoals Bosch en Axis met de bijbehorende software (denk hierbij aan Milestone en Genetec). Daarnaast vragen we ook kennis van inbraakdetectiesystemen en toegangscontrole. Nog veel belangrijker is het dat wij de persoon zoeken die een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid heeft en er een punt van maakt om nauwkeurig te werken.

Hoe ziet de dag eruit?

Het begint allemaal met een goede dosis cafeïne! Tijdens de sales meeting bespreken we de targets voor de week. Leg de lat maar hoog! 
Twee nieuwe offertes voor grote klanten gaan vandaag de deur uit, dus jij loopt ze na, controleert de technische kwaliteit en koppelt je feedback terug aan de Accountmanager. In de middag staat nog de uitwerking van een grote tender op jouw programma. Samen met het team maak je het mogelijk! Vrijdagmiddag? Dan sluiten we natuurlijk samen af met een uitgebreide borrel! 

Securitas Technology match
  • Kennis van security systemen (IP-camera's, videomanagement software, inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole).
  • Een natuurlijke drive om successen te behalen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Calculator, Werkvoorbereider of Pre-sales Engineer (of vergelijkbare functie) in de securitybranche.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Communicatief vaardig.
Het team

Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt dus voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! 

Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof, Recruiter Securitas Technology op 06 18299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures