Beveiliger Logistiek object Venlo

Sittard
Limburg
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
828490
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Heb je al meerdere jaren ervaring binnen de beveiliging of ben je net klaar met je opleiding? Securitas heeft een nieuwe uitdagende locatie in de omgeving van Venlo waarbij jij een bijdrage kan leveren aan een veilige samenleving. Het desbetreffende object is een logistieke klant van Securitas. Het object is recentelijk verbouwd en je nieuwe werkplek zal voldoen aan de nieuwste technologische snufjes. Je kunt rekenen op variatie, leuke collega's en een leuke werksfeer waardoor jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat.

Als Objectbeveiliger maak jij de wereld een stukje veiliger. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en signaleert verdachte en onveilige situaties. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgever van Securitas. Securitas investeert in jouw inwerkperiode waarbij je kunt rekenen op goede begeleiding zodat je snel het object leert kennen. Daarnaast zien we jouw talent en nemen je mee in de ontwikkeling van security aan de hand van trainingen en praktijk begeleiding.

Waar ben je goed in?

Als Beveiliger zorg je allereerst voor de veiligheid van anderen. Jij kunt je goed aan strakke regels en duidelijke procedures houden, en bent ook in staat om anderen hieraan te houden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat de veiligheid. Ondanks jouw professionele houding als Beveiliger, ben je daarnaast ook heel sociaal, en pas je prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas match
  • In het bezit van een diploma Beveiliger 2, rijbewijs B en eigen vervoer
  • Woonachtig in de omgeving van Venlo
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar is een must)
  • Ervaring met werken met computer(systemen)
  • Je bent per direct beschikbaar en klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Securitas kan jou het volgende bieden
  • Een goed salaris met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
  • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 136 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Vind je dit interessant?

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je toch eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Emma Visser via +31 6 41 63 76 85 of mail je vraag naar emma.visser@securitas.nl 

Ben je nog niet gediplomeerd maar wil je toch de beveiliging in? Solliciteer dan op de functie: Beveiliger ongediplomeerd Eindhoven of stuur je cv naar de bovenstaande recruiter.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures