Surveillant Rosmalen (met opleidingsmogelijkheden)

Rosmalen
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
828826
Direct naar

Over de functie

Securitas: Het werk van een Mobiele Surveillant

Het liefst werk je zelfstandig. En of dat nu overdag of 's nachts is, maakt voor jou niet uit. Elk tijdstip heeft zijn eigen charme. Als Surveillant bij Securitas zorg jij ervoor dat Nederland 24/7 veilig is.

Als Surveillant loop jij zelfstandig brand-, sluit- en controlerondes om verdachte situaties te signaleren. Daarnaast rijd jij op diverse alarmmeldingen en zorg jij voor een professionele afhandeling. Zie je een verdachte situatie?  Dan ga jij over tot actie. Want onze veiligheid is een kostbaar goed. Gelukkig draag je deze verantwoordelijkheid niet alleen. Je werkt nauw samen met jouw team en ons hypermoderne Securitas Operations Center en uiteraard met de hulpdiensten, zoals de marechaussee en politie.

Iedere opdrachtgever van Securitas is anders. Daarom investeren we in jouw inwerkperiode op goede begeleiding, zodat je snel de klanten leert kennen. Ook daarna mag je rekenen op training en praktijkbegeleiding.

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al meerdere jaren ervaring? Wij hebben verschillende diensten, dus altijd iets wat bij jou past.

Wat kun jij van Securitas verwachten?
 • Securitas behandeld je sollicitatie binnen een week
 • Salaris tussen de Euro 12.19 en 14.52  met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkeringen een pensioenregeling
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
 • Minimaal 100-120 uur per periode van 4 weken
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris
Securitas match
 • Jij bent in het bezit van een diploma Beveiliger 2, rijbewijs B en eigen vervoer
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent 24-7 beschikbaar: avond- nacht- en weekenddiensten
 • Woonachtig binnen de straal van 30 km van Rosmalen
Reageer jij snel? Dan doen wij dat ook!

Wanneer je bij Securitas solliciteert en je bent geschikt, dan zorgen wij ervoor dat je binnen een week een afspraak hebt met je eventuele toekomstige leidinggevende.

Wil je graag de Beveiliging in, maar is deze functie niet geschikt voor jou? Kijk dan eens op onze site www.werkenbijsecuritas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures