Assistent Hoofdbeveiliger

Breda
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
829610
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van een hoog gekwalificeerd object. Jij hebt een cruciale rol op het gebied van veiligheid en security, echt iets voor jou als gevorderde Beveiliger! Alle facetten van de beveiliging komen hier aan bod: denk bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, surveillance en het bijstaan van calamiteitendiensten in geval van nood. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en de meest interessante trainingen: van calamiteitenprocedures tot brandopleidingen! Als assistent Hoofdbeveiliger geef je leiding aan een team van beveiligers. Daarnaast zorg jij ervoor dat de beveiligers hun werk naar behoren (kunnen) uitvoeren, dat controle rondes worden uitgevoerd en de rapportages worden opgesteld. Tevens assisteer je bij de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Waar ben je goed in

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de beveiligers van dit object, daarnaast draai je een aantal dagen volledig mee boven de sterkte. Wat betreft de introductie en het inwerktraject vallen de nieuwe medewerkers onder jouw hoede. Je communiceert effectief en stimuleert de beveiligers om het beste uit ze naar boven te halen, dit doe je door het geven van persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen streef je naar een hoge kwaliteit van de dienstverlening wat tot tevredenheid leidt bij de klant. Coachen en begeleiden gaat je gemakkelijk af en je weet hoe je jouw team moet interesseren en motiveren. Daarnaast sta je uiteraard open voor vragen, suggesties en feedback van de medewerkers en de klant.

Als assistent hoofdbeveiliger ben je ook het eerste aanspreekpunt voor vraagstukken van de klant.
Met jouw ervaring in het vak en gezonde verstand doorzie jij problemen snel en weet je deze adequaat op te lossen. Je zwicht niet onder druk en door jouw professionele houding weet je respect af te dwingen. Ondanks jouw professionele houding ben je daarnaast ook echt een gastheer/vrouw, en weet jij je omgeving veilig te houden op een prettige manier.

Securitas match
 • Diploma Beveiliger 2 en Coördinator C (of bereid deze te behalen)
 • Je staat stevig in je schoenen en weet mensen de juiste kant op te sturen. Daarnaast ben je in staat om te anticiperen op onverwachte situaties.
 • Minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende of vergelijkbare ervaring.
 • Rijbewijs inclusief eigen vervoer
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal.
 • Flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken in een 24/7 setting.
 • In het bezit van de volgende certificaten of bereid om deze intern te behalen: BHV, AED, B-VCA.
 • Deze functie is bij uitstek geschikt voor de ontwikkeling van de leidinggevende van de toekomst.
 • Woonachtig is in de omgeving van Bergen op Zoom;
 • Klaar is voor een volgende stap in je beveiligingscarrière, niets voor beginners dus.

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 144 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Het team

Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Elke dag kan anders zijn en de dagen vliegen voorbij! Je hebt veel wisselende contacten en een gevarieerd takenpakket. Zo ben je het ene moment bezig met het controleren van je omgeving: houdt iedereen zich aan het safety en security beleid? Er kunnen bijvoorbeeld vrachtwagens binnenkomen met gevaarlijke stoffen en daarbij voer jij de veiligheidscontrole uit. Het andere moment kan er een calamiteit ontstaan, dus hou jij het hoofd koel en zorg je dat de schade beperkt blijft. Alles wat je hebt geoefend met de trainingen, kan elk moment voorkomen! Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na je goed gebrieft worden en kun je weer naar huis. Weer een interessante dienst voorbij.

Vind je dit interessant?

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bjorn van der Heijden via +31 6 41 63 75 76 of mail je vraag naar bjorn.van.der.heijden@securitas.nl!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures