HR Adviseur Mobile

Eindhoven
Noord-Brabant
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
693066
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur van business unit Mobile Zuid sta je dagelijks in contact met de stafmanagers. Je geeft ze gevraagd en ongevraagd advies over alle HR zaken. Hierbij kan je denken aan recruitment, ziekteverzuim en performance management. Daarnaast denk je mee en neem je deel aan HR-projecten binnen Securitas. Een voorbeeld van één van deze projecten is duurzame inzetbaarheid. Ook lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-beleid. 

De business unit Mobile Zuid bestaat uit 5 vestigingen. Deze zijn gevestigd in Eindhoven, Sittard, Rosmalen, Rijen en Tiel. Je zal tussen deze 5 locaties reizen met een auto van Securitas, je zal dagelijks op een andere vestiging zitten.

Het team

Als HR Adviseur ben je onderdeel van het HR team Mobile. Dit team bestaat 3 HR Adviseurs die alle 3 verantwoordelijk zijn voor een eigen regio en een HR Manager. Eén keer in de twee weken is er een samenwerk dag. Op deze dag is er alle ruimte om alle zaken met het team te bespreken.

Business unit Mobile Zuid bestaat uit meerdere Branche Managers en +- 30 Hoofdsurveillanten. 

Waar ben je goed in

Door je positieve instelling, resultaatgerichte houding en can-do mentaliteit til je de Managers in jouw business unit naar een hoger niveau. Je weet ze te overtuigen het HR-beleid dat je samen met het team hebt opgezet te volgen. Met een nieuwsgierige en kritische blik kijk je naar het HR-beleid en draagt verbetering gevraagd en ongevraagd aan binnen het team. 

Wat zoeken we in de ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is een echte zelfstarter, iemand die met een nieuwsgierige en kritische blik kijkt naar de HR-processen. Zelfstandig de business unit aansturen is geen enkel probleem, je spart samen met de andere HR Adviseurs over de zaken waar je tegen aanloopt. Daarnaast:

-    Beschik je over HBO werk- en denkniveau, een afgeronde HRM-opleiding is een pré
-    Heb je ervaring op gedaan in het HR vak
-    Ben je woonachtig in de omgeving Den Bosch of Eindhoven en beschik je over een rijbewijs, dit in verband met de 5 verschillende vestigingen
-    Ben je 32 of 40 uur in de week beschikbaar

Wat bieden we

Naast een dynamische werkomgeving waarin alle onderwerpen van HR de revue passeren, veel vrijheid en een leuk team dat hard werken niet schuwt:

-    Krijg je elke vier weken salaris gestort
-    Krijg je 28 vakantie dagen en vakantiegeld
-    Heb je auto tot je beschikking voor zakelijk gebruik
-    Krijg je een bonus uitgekeerd wanneer de doelstellingen worden behaald
-    Vele andere leuke secundaire voorwaarden waar we je graag meer over vertellen

Interesse?

Zou je graag nog wat meer informatie willen of heb je nog vragen welke nog onbeantwoord zijn? Neem dan contact op met onze Recruiter, Michael van Duivenbode door te bellen naar 06-21429021 of te whatsappen via deze link: https://wa.me/31621429021. Wil je direct solliciteren, dat doe je via de ‘solliciteer’ button. 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures