Badhoevedorp
Utrecht Noord-Holland
MBO
Sales
Vast
832743
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als volwaardig lid van het Inside Sales-team ben jij de drijvende kracht op de Inside Sales-afdeling die zich richt op de verkoop van onze producten en diensten op het gebied van Mobile & Monitoring. Jij richt je met jouw werkzaamheden voornamelijk op het actief benaderen van prospects en opvolgen van koude leads (outbound).

Na een telefonische behoefte-inventarisatie bied je een passend voorstel aan vanuit onze vele security-oplossingen en registreer je alle informatie in het CRM-systeem. Aan de hand van templates maak je een passende offerte voor je mogelijk nieuwe klant. Afhankelijk van de complexiteit en omvang zorg je zelf voor opvolging of werk je samen met collega’s in het land om te zorgen dat de lead wordt omgezet tot een nieuwe opdracht en/of klant! Daarnaast draag je ook bij aan de verbetering van interne processen door actief ideeën voor verbeteringen aan te dragen.

Waar ben je goed in?

Je hebt een passie voor sales, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht en weet door jouw creativiteit beveiligingsoplossingen te koppelen aan de behoefte van de klant. Het MS Office-pakket heeft voor jou geen verrassingen. Je gaat voor de hoogste kwaliteit en levert op tijd. Het is heel belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt, zodat je ook op drukke momenten niets over het hoofd ziet. Je bent leergierig, staat open voor feedback en nieuwe ideeën en draagt actief bij aan de ontwikkeling van jezelf en de kwaliteit van de afdeling.

Wij bieden
 • Een salaris tussen de EUR 2500 en EUR 3800 bruto per maand (o.b.v. fulltime)
 • Team incentive
 • Een smartphone en laptop van de zaak
 • Veel ruimte voor initiatief en ideeën
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen
 • Onderdeel zijn van een vooruitstrevende organisatie
Securitas match
 • Afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld verkoop of administratief
 • Bij voorkeur ervaring met commerciële trajecten in de zakelijke dienstverlening en/of afhandeling van (commercieel) telefoonverkeer
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • 32-40 uur per week
 • Locatie: Badhoevedorp (hoofdkantoor), vanaf zomer 2020 Breukelen
Het team

De afdeling bestaat uit zes medewerkers in totaal en wordt aangestuurd door de Salesmanager. Hoewel het een zelfstandige functie betreft, vorm je samen met je directe collega’s het team. Samen zorgen jullie ervoor dat de afdeling draait. Daarnaast krijg jij ondersteuning van collega's uit het Inside Sales-team, die helpen je vooral bij het wegwijs maken binnen onze organisatie en systemen. Uiteraard kan jij je collega’s op de afdeling altijd als sparringpartner gebruiken.

Vind je dit interessant?

Sta jij te trappelen om bij ons aan de slag te gaan? Wij gaan proactief om met jouw ideeën en initiatieven. Jouw kennis van het sales vak houden we up to date door interne trainingen en jij krijgt daarnaast korting op leuke uitjes, verzekeringen en sportschool. Tot slot kun jij ieder jaar meedoen met onze sportieve evenementen!

Ben jij onze nieuwe commerciële kracht?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Rosa door een mail te sturen naar rosa.wilson@securitas.nl of door te bellen/appen naar +31 6 41 63 75 32. 

Een assessment en rollenspel maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures