Security Host(ess) in de beveiliging met opleidingsmogelijkheden

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
836065
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Wil jij een carrière switch naar de beveiliging maken en de kans krijgen om je mbo 2 Beveiliger diploma te behalen? Dat kan bij Securitas! Ben je enthousiast en gemotiveerd dan kan je via een BBL traject het diploma beveiliger niveau 2 behalen. Je stage en werkplek is gelegen in het internationale en financiële hart van Nederland, de Zuidas. Het is een wijk vol luxe kantoorpanden, goedgeklede mensen en chique restaurants. Jij gaat er aan de slag als Security Host of Security Hostess. 


Het is van groot belang dat jij ons uniform met trots draagt want je gaat beveiliging combineren met hospitality (gastheer/ gastvrouw). Je gaat brand- en sluit rondes lopen, alarmmeldingen opvolgen maar ook bezoekers aanspreken, mensen observeren en calamiteiten proberen te voorkomen en oplossen. Je werkt in een team en staat onderling in contact door communicatiemiddelen die jullie helpen in jullie dagelijkse werkzaamheden. Door het variërend werk ben je zowel te vinden in de lobby als achter de schermen van het kantoorpand. Het kan ook voorkomen dat je waar nodig de receptionisten moet ondersteunen. Denk aan het maken en innemen van toegangspasjes en het beantwoorden van de telefoon. 


Beveiliging houdt nooit op, jij en je team werken 24/7 dus 7 dagen per week. Je werkt met een 2 wekelijks rooster. Om een goede werking van het rooster te garanderen is het belangrijk dat je goed communiceert met je leidinggevende en de planning, je op tijd komt en je woon- werk afstand niet te groot is. 


Je gaat een BBL-traject volgen. Elke opleiding start met 10 lesdagen theorie (locatie Breukelen). Daarna ga je starten met je stage en moet je gemiddeld 2 dagen per maand terug naar school. De opleiding duurt gemiddeld 9 maanden en start iedere maand. Je gaat €11,96 bruto per uur verdienen, werkt gemiddeld 25-30 uur per week en je krijgt een reiskostenvergoeding. De opleiding is volledig gratis als je de voorwaarden van de studieovereenkomst naleeft. 


Voeg bij je sollicitatie een recent cv en eventueel een motivatiebrief toe. De verantwoordelijke Recruiter zal jouw cv en motivatiebrief bekijken en op basis daarvan een eerste selectie maken. Word je geselecteerd dan krijg je een informatiemail met een daarbij horend assessment. 
 

Waar ben je goed in

Jij past binnen ons team van aspirant-beveiligers omdat je proactief en alert bent maar ook oog voor detail hebt. Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt een professionele houding en uitstraling.  

 • Gemotiveerd zijn om de opleiding te behalen
 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar)
 • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn
 • Je bent bereid om buiten de werkuren nog te studeren en taken te maken
Securitas match

 • Jij woont in en rond Amsterdam (max 40km)
 • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende.
 • Geen Rijbewijs of nog bezig? Solliciteer of stuur me een WhatsApp.
Wat biedt Securitas jou?
 • Salaris conform CAO van EUR11,96 p/u 
 • Securitas jaarcontract voor 120u per 4 weken
 • Met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
 • Een betaalde erkende MBO 2 opleiding tot Beveiliger
 • Direct praktijkervaring
Vind je dit interessant?

Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.


Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.
 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures