Corporate Recruiter

Rotterdam
Noord-Holland Zuid-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
836273
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter werk jij kris kras door het land! Om zo dicht mogelijk bij de klant te blijven en je team werk je zowel in Rotterdam, Amsterdam als in Breukelen. Jij bent verantwoordelijk voor de vacatures in en rondom Rotterdam. Goede kandidaten aantrekken, boeien én binden is waar jij goed in bent. In deze markt is dat niet makkelijk maar door jouw creatieve en vastberaden aanpak krijg jij het toch voor elkaar.

Waar ben jij goed in?

Jij hebt jouw eigen portefeuille met vacatures. Je gaat in gesprek met de business en bent een recruitmentpartner voor de hiring managers. Je voert o.a. functie-inventarisaties uit, schrijft de vacatureteksten, zorgt voor de gehele werving en voert sollicitatiegesprekken via Skype. Het sleutelwoord hierbij is candidate experience, dankzij jou krijgt iedere kandidaat de positieve Securitas sfeer mee.

Kan er iets anders? Beter? Dan aarzel jij geen moment en trek je onze manager aan haar jas. Jij hebt een innovatieve benadering, kennis van Social Media én het talent om met search de ideale kandidaat te bereiken. Je bouwt relaties met kandidaten op waardoor je een eigen talentpool zal ontwikkelen en onderhouden.

Securitas match
  • HBO werk- en denkniveau,

  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in het recruitment vak, als corporate recruiter of aan de bureauzijde

  • Jij bent bekend met searching en online recruitment.

Wij bieden
  • Leuke collega's, je bent onderdeel van een groot recruitmentteam,

  • Veel vrijheid, zowel waar je werkt, wanneer je werkt en ook in de mogelijkheden die je kunt verzinnen om de vacatures te vervullen,

  • Marktconform salaris

  • 32-40 uur per week, flexibel in te delen,

  • Mooie personeelsvoordelen zoals korting op reizen & uitjes, deelname aan verschillende sportieve activiteiten zoals marathons of tennistoernooien.

Vind je dit interessant?

Ben jij een recruiter met innovatieve ideeën en wil jij ergens werken waar je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën te implementeren? Dan wil jij onderdeel zijn van Securitas. Reageer via de 'solliciteer'-button!

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Shirley Schipper via 06-18717095 of via Whatsapp.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures