Niet gediplomeerd beveiliger

Schiphol
Noord-Holland
LBO MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
836300
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die bijvoorbeeld een carrière switch willen maken naar de beveiliging.

Hierbij willen wij jou zelfs voorzien van een betaalde opleiding voor Beveiliger niveau 2.
Dit is een pittig BBL traject. Waarbij wij op zoek zijn naar gedisciplineerde kandidaten. 

Tijdens dit maximaal 1 jaar durende traject krijg jij de kans om je diploma te behalen naast het werk als volwaardig beveiliger.
Samen met de beste vakmensen en trainers uit de beveiliging ga jij werken aan jouw nieuwe toekomst.

Hoe ziet dit er dan uit?

​​​​​​Je zal gemiddeld 128 uur per 4 weken werken als volwaardig beveiliger. De werkzaamheden zullen uiteen lopen van het doorzoeken van een voertuig tot het uitgeven van een bezoekerspas om het luchthaventerrein te mogen betreden.

Jij zal starten met 10 intensieve opleidingsdagen. Na deze 10 lesdagen zal jij nog om de week een terugkomdag krijgen. Al deze dagen vinden plaats op onze opleidingslocatie te Breukelen.

Wij bieden

Dus kortom, een mooie kans op een betaalde opleiding. Maar let op; de eerste 10 lesdagen krijg je 50% uitbetaald.

Op basis van jouw CV en motivatie kijken wij samen welke beveiligingstaken het beste bij jou passen. Deze werkzaamheden bestaande o.a. uit het uitvoeren van toegangscontrole op het platform van personeel en crew, maar ook het verzorgen van de juiste controles voor de luchtvracht waarbij jij o.a. gebruik gaat maken van X-ray en Car-search.

Daarnaast bieden wij ook nog;

Je krijgt van ons een erkende MBO 2 opleiding en beveiligingsopleiding. Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan? Beide is mogelijk. Heb je de ambitie om door te groeien, bij uitspreken van jouw ambitie en kwaliteiten zijn er zeker mogelijkheden.

Contract;

Ben je niet gediplomeerd beveiliger?
Een Securitas contract voor 1 jaar (ofwel gedurende praktijkovereenkomst), voor 120 uur per 4 weken met uitzicht op een vast dienstverband. Met een uurloon van bruto €11,96 exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Ben je gediplomeerd beveiliger?
Een Securitas contract voor 1 jaar met urengarantie tussen de 100 – 152 uur per 4 weken met uitzicht op een vast dienstverband. Met een bruto uurloon tussen de €12,49 - €14,89 exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Deze baan past bij jou als;

Je zeer gemotiveerd en gedisciplineerd bent. Daarnaast ben je 24/7 inzetbaar en kan je de luchthaven ten alle tijden bereiken (denk hierbij ook aan nachten, weekenden en feestdagen). Belangrijk is dat je binnen een straal van 50 km van de luchthaven woont en in het bezit bent van een rijbewijs. 

Omdat je op een internationale luchthaven zal gaan werken, kom je veel in contact met verschillende culturen/ talen. Hierdoor is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst.

I.v.m. een verplichte screening bij de KMAR en AIVD dien je niet in aanraking te zijn geweest met politie of justitie en daarnaast sta je de afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland ingeschreven op een woonadres bij de gemeente.

Lijkt je dit wat?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Vragen? Bel onze recruiter Shirley Schipper op 06-18717095 of via Whatsapp.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures