Manager Business Support

Schiphol
Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
836298
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Als Manager Business Support ben je een ondernemer binnen het grote Securitas.
Je bent eindverantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte personeelsplanning op korte- en langere termijn binnen de wettelijke kaders. Als onderdeel van het MT stel je een jaarplan op, welke je vertaalt naar persoonlijke doelstellingen voor de afdeling en in de individuele jaarplannen van de Planners en Operationele Planners. Hierbij zorg jij ervoor dat de afdeling de afgesproken targets behaalt. Daarnaast ondersteun, coach en begeleid jij de planners om de kennis en kwaliteit van de afdeling op peil te houden. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de capaciteitsberekening. Daarnaast adviseer jij de Branch Managers met betrekking tot de wervingsbehoefte, in samenwerking met de Recruiter.

De uitdaging waar jij voor komt te staan binnen deze functie is onder andere de juiste balans vinden tussen de benodigde uren om alle klanten kwalitatief hoogwaardig te kunnen bedienen en daarnaast de personele capaciteit die hier voor nodig is paraat te hebben. Kortom, veel afwisseling dus. Je werkt niet alleen maar nauw samen met de collega Branch Manager maar ook met de Duty Managers en Planners om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op een juiste manier worden ingezet én dat er voldoende medewerkers zijn.

Waar ben je goed in

Jij beschikt over oprechte interesse in mensen en haalt er veel plezier uit om te zorgen dat jouw collega's het naar hun zin hebben. Daarnaast ben je resultaat gericht, want immers hebben al jouw werkzaamheden betrekking op de productiviteit en daarmee reduceren van kosten. Je bent analytisch ingesteld en grijpt kansen aan om verbeteringen door te voeren. Met jouw vooruitziende blik kun je risico's inschatten en ben je besluitvaardig. Je krijgt energie van het efficiënter maken van de planning en de processen.

Securitas match
 • Afgeronde opleiding integrale veiligheid;
 • Commerciële ervaring; 
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie met leidinggevende ervaring;
 • Planmatig ingesteld en een praktisch denker;
 • Capaciteitsberekeningen zijn voor jou geen probleem
 • Goed kunnen werken met planningsprogramma's (Roster Cas is een pré)
 • 40 uur per week flexibel in te delen;
Wat bieden wij
 • Een afwisselende functie met veel vrijheid;
 • Een functie in een regio waar onze dienstverlening groeit;
 • Auto, laptop en smartphone van de zaak;
 • Korting op reizen en niet te vergeten korting op leuke uitjes;
 • Een marktconform salaris (tussen +/- €3000 en €4800 per maand, afhankelijk van ervaringsjaren)
Interesse?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Shirley via 06-18717095 of via Whatsapp.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en de AIVD uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures