Branch Manager Aviation

Schiphol
Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
836297
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Branch Manager zorg jij dat elke klant, nieuw en bestaand, volledig beveiligd is door middel van een integrale veiligheidsoplossing. Jij verdiept je in opdrachtgevers en de risico's die zij kunnen lopen. Vervolgens biedt jij, na overleg met specialistische en operationele disciplines binnen Securitas, de ideale veiligheidsoplossing bestaande uit een combinatie van mens, kennis en techniek aan de klant. Door dit maatwerk vergroot jij de portefeuille van de klant en verspreid jij de visie van Securitas!

Waar ben je goed in?

Je vindt het leuk om relaties op te bouwen en te onderhouden. Deze relaties komen voort uit jouw netwerk(activiteiten). Jij bent een conceptueel denker, flexibel en schakelt op strategisch niveau. Dankzij jouw commerciële instelling trek jij alle klanten over de streep. Hiervoor moet je goed kunnen luisteren en analyseren om zo in te spelen op de klantbehoefte. Maar, jij stopt nooit voor de klus geklaard is!

Securitas match
  • Afgeronde HBO-opleiding in de richting van Commercie, Integrale Veiligheidskunde of Security Management
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in het vakgebied Security
  • Ervaring met het uitbouwen van de klantrelatie en dienstverlening bij bestaande klanten
  • Sterke affiniteit met verschillende beveiligingsoplossingen
  • Analytisch, strategisch en tactisch ingesteld, jij zet altijd een stapje meer!
  • 32-40 uur per week (fulltime)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur ervaring binnen de luchtvaart en/of cargosector binnen de luchtvaart
  • Standplaats Schiphol
Het team

Als Branch Manager ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor jouw klanten. Hiervoor schakel jij wel met een Dutymanager, Business Developer en de Operationeel Directeur Aviation. Jij bent de spin in het web en managet iedereen om jouw account heen. Ook kun je samen met een andere Branch Manager bij een klant terecht komen, omdat het zijn/haar specialisme is waar jij mee werkt.

Hoe ziet een dag eruit?

Iedere week heb je zo’n 2 a  3 klantafspraken gepland staan, met als doel het onderzoeken van transformaties in de dienstverlening en het contract. Cross-selling en upselling maken deel uit van je dagelijkse werkzaamheden bij klanten. Als er een transformatie in het contract heeft plaatsgevonden moet je ook richting kantoor om het contract administratief gezien aan te passen. Ook stuur je jouw Duty Manager(s) aan die verantwoordelijk zijn voor de beveiligers binnen jouw Branch. Het kan voorkomen dat jij samen met een collega Branch Manager op stap gaat, omdat de klant meer specialistische kennis vereist. Dit is extra leuk, want dan kun je delen in het succes!

Vind je dit interessant?

Een auto en smartphone van de zaak en een mooie bonusregeling maken deel uit van deze uitdagende functie. Daarnaast behoort de goede, positieve werksfeer bij Securitas tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, naast een employee benefitspakket bestaande uit korting op reizen en verzekeringen en goedkoper tanken. Is 'Eerst luisteren, dan beveiligen' ook jouw motto?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Shanice via 06-41637498 of via Whatsapp.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee  en de AIVD uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures