Luchthavenbeveiliger toegang Airside

Schiphol
Noord-Holland
LBO MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
836296
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Als Luchthavenbeveiliger aan Airside ben jij dag en nacht verantwoordelijk voor de controle van alles en iedereen die het platform wil betreden.

Komt er een auto of een vrachtwagen met inzittende, die airside willen betreden? Dat kan. Jij bent er voor verantwoordelijk dat deze persoon in het voertuig geen verboden voorwerpen heeft liggen. Hier kom je achter door het uitvoeren van een carsearch.

De bestuurder (en eventuele inzittende) worden dan vriendelijk door jou verzocht om uit te stappen en zich aan te melden bij de doorlaatpost. 

Als Luchthavenbeveiliger heb je iedere dag met de ochtendspits te maken, ondanks deze drukte zal je alles en iedereen volgens dezelfde procedure controleren.

Wat verdien jij;

Je krijgt van ons een erkende MBO 2 opleiding en beveiligingsopleiding. Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan? Beide is mogelijk. Heb je de ambitie om door te groeien, bij uitspreken van jouw ambitie en kwaliteiten zijn er zeker mogelijkheden.

Contract;

Ben je niet gediplomeerd beveiliger?
Een Securitas contract voor 1 jaar (ofwel gedurende praktijkovereenkomst), voor 120 uur per 4 weken met uitzicht op een vast dienstverband. Met een uurloon van bruto €11,96 exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Ben je gediplomeerd beveiliger?
Een Securitas contract voor 1 jaar met urengarantie tussen de 100 – 152 uur per 4 weken met uitzicht op een vast dienstverband. Met een bruto uurloon tussen de €12,49 - €14,89 exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Deze baan past bij jou als;

Je zeer gemotiveerd en gedisciplineerd bent. Daarnaast ben je 24/7 inzetbaar en kan je de luchthaven ten alle tijden bereiken (denk hierbij ook aan nachten, weekenden en feestdagen). Belangrijk is dat je binnen een straal van 50 km van de luchthaven woont en in het bezit bent van een rijbewijs.

Omdat je op een internationale luchthaven zal gaan werken, kom je veel in contact met verschillende culturen/ talen. Hierdoor is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst.

I.v.m. een verplichte screening bij de KMAR en AIVD dien je niet in aanraking te zijn geweest met politie of justitie en daarnaast sta je de afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland ingeschreven op een woonadres bij de gemeente.

Hebben wij jouw interesse gewekt om als beveiliger onderdeel te worden van ons team?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Shirley Schipper op 06-18717095 of via Whatsapp.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures