Speurhonden geleider (Beveiliging Honden)

Schiphol
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
836293
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Honden (Hondengeleider) ben je dagelijks op pad met een speurhond van Securitas. Deze hond is getraind in het opsporen van explosieven. Samen met je hond zoek je luchtvracht af op explosieven en loop je controlerondes. Daarnaast grijp je actief in bij incidenten en probeert daarbij schade en gevaar te voorkomen. In gevaarlijke of ongewenste situaties weet je wat je te doen staat.

Waar ben je goed in?

Jouw hond is je beste collega. Tijdens je dienst werken jullie nauw samen maar ook na de dienst blijven jullie samen. De hond gaat namelijk met jou mee naar huis. Voor deze functie is het dus van belang dat je thuis een kennel ter beschikking hebt of kunt hebben, een vereiste hierbij is dat je een tuin hebt waar de kennel in kan staan van 2x2. Daarnaast zal de hond regelmatig getraind moeten worden. Hiervoor zorgt Securitas maar verwachten wij uiteraard ook een actieve rol van jou (ook buiten diensttijden). Met jouw passie voor honden en oog voor veiligheid maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas.

Securitas match
  • Diploma Beveiliger 2 (dit is een strikte eis, als je geen diploma hebt kun je helaas niet solliciteren)
  • Ervaring als hondengeleider bij Defensie is een pré
  • Rijbewijs B
  • Werkervaring als speurhondenbegeleider (dit is een pré) of een hele sterke affiniteit met honden (dit is een vereiste als je geen ervaring hebt)
  • Ervaring in het trainen van honden
  • Flexibele instelling, dag-, nacht en weekenddiensten zullen onderdeel uitmaken van je rooster,
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland gewoond (i.v.m. screeningen)
Vind je dit interessant?

Wil je solliciteren? Stuur ons jouw motivatie en vertel waarom je graag als Hondengeleider wilt werken en waarom je denkt de geschikte kandidaat te kunnen zijn. 

Securitas levert een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving.
Dit doen we samen met jou, en we investeren dan ook graag in je.

Als Hondengeleider ontvang je niet alleen een prima marktconform salaris, je krijgt ook alle gelegenheid om je te specialiseren en door te groeien.

Ten slotte, maar niet minder belangrijk, wil Securitas graag dat je plezier in je werk hebt en streven we naar een goede samenwerking met collega's en klanten. We vinden het belangrijk dat je als medewerker erkend wordt en terug kunt vallen op collega's of leidinggevenden, wanneer zich bijvoorbeeld een lastige situatie voordoet. De werksfeer krijgt bij Securitas dan ook net zoveel aandacht als de inhoudelijke aspecten van een functie.

Wil jij met je viervoeter aan de slag solliciteer dan nu via bovenstaande 'solliciteer-button'.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Shirley Schipper op het nummer 06-18717095 of via Whatsapp.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures