Beveiliger Breda - Gratis opleiding!

Breda
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
836355
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Beveiliger kom je terecht in een dynamische omgeving. Je doet ervaring op bij de objecten in de omgeving van Breda, je kunt hierbij denken aan defensielocaties, veiligheids- en overheidsdiensten, kantoorpanden en universiteitsterreinen. Je maakt uitgebreid kennis met alle facetten van de Objectbeveiliging. Naast je werkzaamheden word jij opgeleid tot professioneel Beveiliger! Securitas betaalt voor jou de opleiding!* Het traject start zodra jouw screening binnen is. Het is een werk-leren traject, je start direct als beveiliger en volgt 1 keer in de week de lessen op school.

Waar ben je goed in?

Je bent gemotiveerd en hebt de drive om een topper in de beveiliging te worden! Je bent communicatief vaardig en deinst niet terug voor administratieve werkzaamheden. Als professionele Beveiliger werk je secuur en ben je strikt in het opvolgen van protocollen en security eisen. Tenslotte heb jij een goede dosis stressbestendigheid, en ben je niet snel van je stuk te brengen.

Securitas match
 • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
 • Woonachtig in de omgeving van Breda;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar);
 • Binnen een maand klaar om aan de opleiding te beginnen
Securitas kan jou het volgende bieden
 • Salaris conform CAO van 11,96 p/u;
 • Met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Een betaalde erkende MBO 2 opleiding tot Beveiliger;
 • Direct praktijkervaring;
 • Gemiddeld 30 uur per week in de praktijk;
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer;

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 120 uur per periode ligt tot het einde van je studie voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Vind je dit interessant?

Kom werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en betrokken collega's die ervaring hebben in het vak en waarvan je veel kunt leren. Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie!

Vind je dit interessant en wil je met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Emma Visser via +31 6 41 63 76 85 of mail je vraag naar emma.visser@securitas.nl 

Let op: zonder cv nemen wij jouw sollicitatie niet in behandeling, mail je cv naar emma.visser@securitas.nl

* Je tekent bij aanvang van de opleiding de studieovereenkomst. Je hebt 1 jaar de tijd om de opleiding te behalen. Behaal je deze niet binnen een jaar, dan betaal je het bedrag terug. Ga je binnen 2 jaar na het behalen van de opleiding weg, dan betaal je de kosten van de studie (gedeeltelijk) terug.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures