Accountmanager Securitas Operations Center

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Sales
Vast
838568
Direct naar

Over de functie

Wie zijn we?

Het Securitas Operations Center (SOC) is het innovatieve hart van Securitas: het is dé plek waar mens, kennis en technologie samen komen. Door de expertise van onze medewerkers, de grote hoeveelheid aan data en de constante ontwikkeling van nieuwe technieken, kunnen wij als Securitas onze klant proactief en bewezen effectief voorzien van de beste Security oplossingen.

In het SOC verzorgen we 24/7 diverse soorten van dienstverlening zoals alarmafhandelingen en videodienstverlening. Je kunt hierbij denken aan camerasystemen, volgsystemen middels ‘track and trace’, inbraak, brand en overvalsystemen. Kortom; we bieden onze klant een volledige beveiligingsoplossing op afstand en positioneren ons als een belangrijke speler op de markt.

Meer informatie en een filmpje over het SOC kan je hier vinden.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager SOC vervul jij een veelzijdige rol. Je hebt veelvuldig contact met de beveiligingsinstallateurs. Zij zijn immers belangrijk voor de groei van het SOC. Door jouw goede relatie met de installateurs, weet je groeikansen om te zetten in werkelijke nieuwe aansluitingen, op zowel de standaard meldkameraansluitingen maar zeker ook videoaansluitingen en hoog risico aansluitingen.

Daarnaast ben jij contactpersoon voor grote SOC-klanten en nieuwe security projecten. Jij bent de schakel tussen het SOC en de klant en vertaalt de klantwensen naar een innovatieve Securitas oplossing. Hierbij word je ondersteund door de afdeling Customer Services. Je kijkt organisatie breed of er kansen liggen om het relatiemanagement te versterken of de Securitas dienstverlening integraal vorm te geven. Je vindt het een uitdaging om een synergie te creëren tussen de SOC-business en andere Securitas “business lines”, bijvoorbeeld met de mobiele surveillance en techniek en het versterken van deze samenwerking.

Securitas Match
 • Je bent in het bezit van een hbo opleiding, bij voorkeur richting Security, IT of Techniek.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie: relatiebeheer en commercie zijn voor jou geen onbekenden.
 • Je bent goed in communiceren en netwerken. Je bent immers de schakel tussen de klant, het SOC en de monteurs en zal daarin een goede samenwerking moeten gaan bewerkstelligen.
 • Je werkt landelijk; daarom vindt jij het niet erg om dagelijks op pad te zijn, waarbij je natuurlijk ook 1 keer per week op het SOC te vinden bent.
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.
Wat bieden wij jou?
 • Een goed salaris tussen de €3200 en €4200 per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarcontract! Uiteraard kan deze bij goed functioneren worden omgezet in een vast dienstverband.  
 • Een auto, smartphone en laptop van de zaak.
 • Een Employer Benefitsprogramma, waarmee je veel korting krijgt op onder andere je zorgverzekering, vele uitjes, een sport abonnement en meer.
 • Een gezellig, professioneel en divers team! 
Interesse?

Wil jij je steentje bijdragen aan een veiligere wereld? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Judith Hamers via judith.hamers@securitas.nl of 06-14493149.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures