Accountmanager Security (SOC)

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Sales
Vast
838568
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Als Account Manager Securitas operations center zorg jij voor het relatiemanagement en de dienstverlening bij onze bestaande klanten. Jij bent de contactpersoon voor beveiligingsinstallateurs en grote SOC projecten. Verder ligt jouw uitdaging om de synergie binnen het SOC team te optimaliseren en de samenwerking met de andere “business lines” van Securitas te versterken. Door goed te luisteren naar de klant kun jij wensen van de klant vertalen naar het uitbreiden van de dienstverlening. Jij bent de schakel binnen Securitas die de klant meeneemt in onze visie maar ook de wensen van de klant een plek geeft in onze organisatie.
Door een actieve benadering leg je contact met jouw klanten die behoefte hebben aan het afnemen van monitoringsdiensten. Je maakt optimaal de match tussen de behoefte van de klant en de kracht van ons SOC. Daarnaast kijk je breed binnen onze organisatie of hier kansen liggen om het relatiemanagement te versterken of de dienstverlening Securitas integraal vorm te geven.

Securitas Match
  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in het vakgebied security of IT of Technologie, affiniteit met de beveiligingsbranche is een pré
  • Je werkveld is Nederland, je bent veel mobiel en 1 keer per week op ons SOC in Geldrop.  
  • Je werkt 40 uur per week die je redelijk vrij kunt indelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent een professional met een glimlach en hoog in de energie
Wat bieden wij

Naar goede passende arbeidsvoorwaarden die naast een 4 wekelijks loon een auto en een smartphone van de zaak. Daarnaast hebben we nog een aantal andere voorwaarden zoals korting op verzekeringen en uitjes. Daarnaast kom je in een erg dynamische omgeving te werken op een mooi kantoor

Het SOC

Securitas beschikt over een geavanceerd operations center. Het SOC is niet alleen een alarmcentrale maar een complete oplossing voor dienstverlening op afstand. Binnen het SOC doen we ons voordeel met alle informatiebronnen die we ter beschikking hebben; denk aan onze beveiligers, digitale data en internationale connecties. Al die verschillende bronnen zetten we in om preventief te beveiligen. Het Securitas Operations Center verzekert deskundige beveiliging en dienstverlening op afstand. Meer informatie en een filmpje over het SOC kan je hier vinden.

Interesse?

Wil jij ook de wereld mee veiliger maken?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Michael van Duivenbode via Michael.van.duivenbode@securitas.nl of 06-21429021.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures