CRM & Marketing Intelligence specialist

Badhoevedorp
Utrecht Noord-Holland
HBO WO
Kantoorfuncties
Vast
838317
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Data. Wat zouden we zonder moeten? Bij Securitas kunnen we in ieder geval niet zonder! En jij, als Marketing Intelligence specialist, ook niet! Alle data die in ons CRM systeem staat, ga jij koppelen aan data vanuit diverse andere bronnen. Op die manier worden onze huidige gegevens optimaal benut en ga jij inzichten opleveren die een grote bijdrage leveren aan de sales- en marketingprestaties van Securitas. Je werkt aan het verbeteren van de productproposities en het verhogen van de klantwaarde. Kom werken bij een Data Driven bedrijf en zet je talent in voor een veiligere wereld!

Waar ben je goed in

Jij bent niet alleen gefocust op data ;-) In de functie van CRM en Marketing Intelligence Specialist werk jij met veel collega’s samen, dus sociaal en communicatief ben jij sterk. Door deze samenwerking ben jij in staat om multidisciplinaire inzichten te vergaren. Jij weet kansen te signaleren en bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken. Als we het dan toch over data hebben weet jij hoe je deze data kunt analyseren en om te zetten in bruikbare adviezen en / of aanbevelingen. Qua persoon ben jij iemand die zich comfortabel voelt in een informele omgeving waarin hard gewerkt wordt om samen mooie resultaten te behalen.  

Wat wij jou kunnen bieden

•    Een werkweek van 32 – 36 of 40 uur 
•    Een 1-jarig contract bij Securitas met de intentie tot onbepaalde tijd
•    Een salaris van EUR 3.000 tot EUR 4.000 bruto per maand o.b.v. fulltime
•    28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
•    Een mooie functie met een internationaal karakter. Jij schakelt regelmatig met collega’s in omringende Europese landen,
     omdat data insights internationaal hoog op de agenda staan
•    Data wordt nu al op een innovatieve manier binnen Securitas ingezet maar dit willen we nog verder uitbouwen, een mooie
     taak die voor jou in het verschiet ligt! 
•    Tot slot: mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve kortingen, een pensioen- en bonusregeling, sporten met
     korting en veel meer!
 

Securitas Match

​​​​​​•    Jij hebt een relevante HBO / WO opleiding afgerond (bijv. in de richting van wiskunde, informatica marketing o.i.d.) 
•    Ervaring in een soortgelijke functie heb jij al in bijvoorbeeld een rol als Marketing of Data Analist, Marketeer o.i.d. waarin jij
     ervaring met data-analyse hebt opgebouwd.
•    Jij hebt relevante ervaring met CRM en/of data management systemen (bijv. Microsoft Dynamics, ClickDimensions,
     PowerBI, Excel)
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal gezien het internationale karakter van de functie
•    Woonachtig in de omgeving van Badhoevedorp / Breukelen. Tot eind 2020 is de standplaats voor deze functie Badhoevedorp.
     Daarna verhuizen wij naar een geheel nieuw hoofdkantoor in Breukelen (op loopafstand van station Breukelen en langs de
     A2) 

Vind je dit interessant?

Laat het mij dan weten! Reageer via bovenstaande 'solliciteer'-button. Wil je toch eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hamers door te bellen of appen via 06 14493149  of via judith.hamers@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.
 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures