Afstudeerstage Integrale Veiligheidskunde (IVK)

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Securitas Technology
Stage
839698
Direct naar

Over de functie

Wij bieden een afstudeeropdracht aan, aan een IVK student die in deze high tech omgeving een aan de slag  gaat met onze eigen veiligheid en bedrijfscontinuïteit. Wil jij ons uitdagen in onze eigen beveiligingsomgeving? Wil jij afstuderen in het hart van een internationale beveiligingsorganisatie? Reageer dan nu!

Wie ben jij

Je studeert Integrale Veiligheidskunde en bent op zoek naar een afstudeerstage. Wij hebben een aantal vraagstukken liggen waar je ons mee kan gaan helpen. Deze vraagstukken stemmen wij graag samen met je af om tot een perfecte scriptie te komen zodat je je studie kan gaan afronden.

Wij bieden
  • Een stagevergoeding 
  • Een Internationale werkkring
  • Een interessant vraagstuk waarmee je je studie kan gaan afronden
  • Bij gebleken geschiktheid en interesse van beide kanten misschien wel een uitdagende baan bij Securitas nadat je je scriptie hebt afgerond
Interesse gewerkt?

Voel jij je aangesproken en is je interesse gewekt? Reageer dan nu via de button ‘ solliciteer’ en verras ons met jouw motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michael van Duivenbode, Recruiter, via +31621429021 of whatsapp via deze link.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Het SOC

Het Securitas Operations Center (SOC) speelt een centrale rol in onze proactieve beveiligingsstrategie. Securitas zorgt voor veiligheid met een proactieve, integrale en gastvrije benadering. We beveiligen niet langer op basis van vastgestelde risico’s, maar op afwijkende signalen vanuit realtime-data en menselijk gedrag. In deze geavanceerde alarmcentrale doen we ons voordeel met alle informatiebronnen die we ter beschikking hebben; denk aan onze beveiligers, digitale data en internationale connecties. Al die verschillende bronnen zetten we in om preventief te beveiligen.
Data uitwisseling en -analyse gebruiken we overigens niet alleen voor het voorkomen van incidenten, maar ook voor het verhogen van de efficiëntie en de service aan onze klanten klant.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures