Beveiliger Amsterdam

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
839822
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Het Securitas logo bestaat uit drie rode bollen, dit logo kan je terug vinden op o.a. het uniform die Securitas Beveiligers met trots dragen. De drie rode bollen staan voor onze kernwaarden; integriteit, waakzaamheid en hulpvaardigheid.

Als Beveiliger draag je bij aan de algemene veiligheid binnen en rondom het pand. Je werkt vaak zelfstandig, het is belangrijk dat je oprecht en eerlijk bent en doet wat er van je gevraagd wordt. Je dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. toegangscontrole, brand-sluitrondes en het lopen buitenrondes. Het helpen van mensen die hulp behoeven en bezoekerspassen uitgeven zijn dan weer veel voorkomende taken die horen bij de functie van Security Host(ess). Samen met de Security Host(ess) ben je verantwoordelijk voor de BHV. Je bent gepassioneerd, assertief maar denkt ook oplossingsgericht.

We hebben een aantal grote klanten in en rond Amsterdam. Onder andere een video streamer on demand waar we stiekem allemaal aan verslaafd zijn, een hogeschool en verschillende datacenters, we gaan op zoek naar welke klant het beste bij jou en je interesses past. 

Waarom werken bij Securitas?

Je krijgt van ons de kans om jezelf in positief daglicht te laten zien en om te kunnen doorgroeien. Denk aan taakverrijking, het aanspreekpunt op het object of zelfs Hoofdbeveiliger! Wij bieden jouw een salaris conform CAO PB  en een Securitas jaarcontract met uitzicht op vast. We gaan samen met jou op zoek naar welke klant en locatie er het best bij jou past. 

Securitas Match

Je kan zelfstandig werken en aansturing die je krijgt van de Hoofdbeveiliger en leidinggevende goed opvolgen. Ook ben je;

  • 24/7 inzetbaar
  • Goed in het spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger niveau 2, heb je deze niet maar wel interesse om deze te behalen solliciteer dan op de ongediplomeerde vacature
  • Woonachtig in en rond Amsterdam (woonwerk afstand max 40km).
We bieden jou
  • Salaris conform CAO PB. Ben je net afgestudeerd dan krijg je een salaris van EUR 1899,80 bruto*. Ervaren Beveiliger (+/- 5 jaar ervaring) denk dan aan een salaris van EUR 2016,48 bruto*
  • Een Securitas jaarcontract met uren garantie en uitzicht op vast contract
  • Onregelmatigheidstoeslagen voor avond, nacht en weekenddiensten
  • Mogelijkheid om fulltime 144 u/ 4 weken en parttime 120 u/4 weken te werken
  • 24 vakantiedagen*, als je belooft dat je terugkomt.

* Bruto salaris op basis van 152 uur per periode van 4 weken.

Vind je dit interessant?

Spreken onze kernwaardes en de vacature jou aan?

Geen twijfels klik dan op de 'solliciteer'-button. Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures