Ongediplomeerde Beveiliger Amsterdam

Amsterdam
Noord-Holland
LBO MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
840666
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Ongediplomeerde Beveiliger kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving, waarin je elke dag de kans krijgt te leren en jezelf te ontwikkelen. Je start je beveiligers carrière bij een grote internationale opdrachtgever en je maakt uitgebreid kennis met hun bijzondere kijk op beveiliging in een strikte beveiligingsomgeving. 

Je wordt tijdens het werk uitstekend begeleid. Jouw enthousiaste collega's en Supervisors zullen jou de eerste tijd on-the-job coachen. Bij een succesvolle afronding van de opleiding word je als gediplomeerd beveiliger operationeel ingezet. Je krijgt de kans om op een andere Securitas locaties aan de slag te gaan. Zo kan jij ontdekken welke tak van beveiliging écht bij je past. Je kan aan de slag als Security host/ hostess bij een van de prachtige panden op de Zuidas maar je kan ook leren beveiligen vanuit de meldkamer. Hou je meer van buitenlucht en grote terreinen dan kan je terecht op locaties zoals de Amsterdamse haven en Tata Steel. Je gaat samen met de recruiter op zoek naar de perfecte werkplek. 

Het traject start iedere maand, we voeren eerst een screening uit bij politie en dat neemt een aantal weken in beslag (wacht dus niet met solliciteren!). Het is een werk-leren traject en je start met 10 dagen opleiding in Breukelen. Na de 10 dagen opleiding ga je aan de slag als Beveiliger en hebt nog 2x per maand een terugkomdag op school. Je verdient een salaris van EUR 11,96 bruto p/u excl. toeslagen. 
 

Wij zoeken kandidaten die:
 • Gemotiveerd zijn om de opleiding te behalen
 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar)
 • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende.
 • Geen Rijbewijs of nog bezig? Solliciteer of stuur me een WhatsApp.
Wij bieden:
 • Salaris conform CAO van EUR11,96 bruto p/u met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
 • Securitas jaarcontract voor 120u per 4 weken met uitzicht op vast
 • Een betaalde erkende MBO 2 opleiding tot Beveiliger
 • Direct praktijkervaring
Vind je dit interessant?

Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures