Bijbaan Recruiter

Amsterdam
Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
841107
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Je gaat de recruiter ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden, samen gaan jullie op zoek naar nieuwe talenten binnen de beveiliging. De recruiter neemt je mee in de wereld van recruitment en beveiliging. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de werving en selectie area Noord-Holland en enkele grote landelijke klanten.

Je start je dag met het checken van je mailbox en checkt het aantal nieuwe sollicitanten. Daarna gaan we kort bespreken hoe we de dag gaan indelen. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor het eerste contact met de nieuwe sollicitanten. Je selecteert kandidaten voor een intakegesprek en voert een telefonisch intakegesprek. Je neemt o.a. de motivatie van de kandidaat door, de harde eisen, het contract en bespreekt het salaris. Het is ook belangrijk dat je een juiste gespreksfeer creëert want ben jij nooit nerveus voor een sollicitatiegesprek?! Ook is het erg belangrijk dat er gekeken wordt naar wie de persoon is en waar liggen zijn/ haar interesses. Je gaat op zoek naar de locatie die het beste bij de sollicitant past. Je verwerkt alle gegevens en documenten via een ATS-systeem en plant vervolgafspraken in.

Securitas match.
  • Je bent student, bij voorkeur aan een HR gerelateerde opleiding
  • Je zit bomvol goede energie, bent enthousiast en leergierig
  • Het is een functie voor 16 uur per week. Je kan iedere week zelf bepalen welke dagen je werkt zodat je het makkelijk kan combineren met school, studeren en feestjes!
We bieden:
  • Bruto uurloon van €11,50 
  • Stagevergoeding van €300 bruto per periode van 4 weken
  • Reiskostenvergoeding, ons kantoor is in Amsterdam Zuidoost. 10 minuten wandelen vanaf Amsterdam Arena of 30-45 minuten fietsen vanuit Amsterdam Centrum
  • Ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen
  • Een erg leuk en gezellig team
Vind je dit interessant?

Geïnteresseerd of vragen? Twijfel dan niet en neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41637310, via WhatsApp of via claudia.daem@securitas.nl. Geen twijfels of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button. 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures