Beveiliger luchtvracht Eindhoven

Eindhoven
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
841448
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Beveiliger luchtvracht Eindhoven voel jij bijna intuïtief aan of dingen juist zijn of niet. Je hebt een kritische instelling en je wil graag het naadje van de kous weten. Jij bent vasthoudend en weet hoe je moet doorvragen om een compleet inzicht te krijgen in wat er speelt. Bij afwijkingen van de gewenste gang van zaken weet je direct te reageren en weet je alles in de juiste volgorde af te handelen. Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de logistieke sector. Hierbij is het van groots belang dat jij ervoor zorgt dat eventuele verdachte pakketten eruit worden gepikt. Daarnaast houd je je bezig met een stukje toegangscontrole, visitatie en alarmopvolging. Securitas verzorgt voor jou de opleidingen x-ray en controleur luchtvracht. Kortom, een mooie kans voor een verantwoordelijke functie! Let wel op: deze vacature bevindt zich niet op de luchthaven zelf.

Waar ben je goed in?

Als Beveiliger zorg je allereerst voor de veiligheid van anderen. Jij kunt je goed aan strakke regels en duidelijke procedures houden, en bent ook in staat om anderen hieraan te houden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat de veiligheid. Ondanks jouw professionele houding als Beveiliger, ben je daarnaast ook heel sociaal, en pas je prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas match
 • Je bent in het bezit van een diploma Beveiliger 2, rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken;
 • Je bent niet kleurenblind en je hebt geen stof allergieën.

Wij bieden

 • Een goed salaris met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
 • Werken op toonaangevende locaties;
 • Relevante trainingen en opleidingen;
 • Ongeveer 30uur per week van maandag tot vrijdag tussen 16:00 en 23:00;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer.

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 120 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Vind je dit interessant?

Jij levert samen met Securitas een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving. Zorg jij voor een veilige omgeving voor jezelf, collega's en de opdrachtgever? Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je toch eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Emma Visser via +31 6 41 63 76 85 of mail je vraag naar emma.visser@securitas.nl 

Ben je nog niet gediplomeerd maar wil je toch de beveiliging in? Solliciteer dan op de functie: Beveiliger ongediplomeerd Eindhoven of stuur je cv naar de bovenstaande recruiter!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures