Beveiliger Roosendaal e.o

Breda
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
841447
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Hier is beveiligen geen kantoorfunctie, maar echt beveiligen! Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, het lopen van controlerondes, of het overzicht over de camerasystemen, je maakt hierbij ook gebruik van de nieuwste technieken. Hier bouw je kennis en kunde op, en kun je echt kilometers maken in jouw ervaring als Beveiliger!

Waar ben je goed in?

Als Beveiliger Datacenter kom je veel in aanraking met techniek, hier heb jij dus ook affiniteit mee. Jij kunt je goed aan strakke regels en duidelijke procedures te houden, en bent ook in staat om anderen hieraan te houden. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij dat de veiligheid van het Datacenter gewaarborgd is. Ondanks jouw professionele houding als Beveiliger, ben je daarnaast ook heel sociaal, en pas je prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas match

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

  • Onregelmatige tijden kunnen werken;
  • In het weekend of nachten werken geen probleem vinden;
  • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn;
  • In het bezit van je diploma Beveiliger 2;
  • Kennis heeft van het Microsoft Office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit is van een rijbewijs B en eigen auto;

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 132 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Securitas

Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Jouw dag begint met het doornemen van de rapportages en het bekijken van de agenda. Na een eventuele briefing van collega's of leidinggevende kun je beginnen. Het werk is afwisselend: het ene moment neem je plaats achter de monitor om het terrein virtueel te verkennen, het andere moment komt er een monteur binnen die je moet begeleiden. De gehele dag hou jij je bezig met het signaleren van situaties die afwijkend kunnen zijn. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na jou goed gebrieft worden, drink je misschien nog een kop koffie, en kun je weer lekker naar huis.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas!

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je toch eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Emma Visser via +31 6 41 63 76 85 of mail je vraag naar emma.visser@securitas.nl 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures