Corporate Recruiter Zuid-Holland

Rotterdam
Noord-Holland Zuid-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
841555
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter Zuid-Holland werk je met name bij onze afdelingen in en om Rotterdam. Maar omdat wij als groot recruitment team, af en toe met je willen sparren zien we je graag 1x per week op het hoofdkantoor. Deze is nu nog in Amsterdam Zuid-Oost. Eind 2020 krijgen we een te gek nieuw kantoor in Breukelen! Goede kandidaten aantrekken, boeien én binden is waar jij goed in bent. In deze markt is dat niet makkelijk maar door jouw creatieve en vastberaden aanpak krijg jij het toch voor elkaar. 

Waar ben jij goed in?

Jij hebt jouw eigen portefeuille met vacatures. Je gaat in gesprek met de business en bent een recruitmentpartner voor de hiring managers. Je voert o.a. functie-inventarisaties uit, schrijft de vacatureteksten, zorgt voor de gehele werving en voert sollicitatiegesprekken via Skype, telefoon of face-to-face. Het sleutelwoord hierbij is candidate experience, dankzij jou krijgt iedere kandidaat de positieve Securitas sfeer mee.

Kan er iets anders? Beter? Dan aarzel jij geen moment en trek je onze manager aan haar jas. Jij hebt een innovatieve benadering, kennis van Social Media én het talent om met searchen de ideale kandidaat te bereiken. Je bouwt relaties met kandidaten op waardoor je een eigen talentpool zal ontwikkelen en onderhouden.

Securitas match
  • HBO werk- en denkniveau

  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in het recruitment vak, als corporate recruiter of aan de bureauzijde

  • Jij bent bekend met searching en online recruitment.

  • Je kunt goed schakelen met je stakeholders / hiringmanagers, en staat hierbij je mannetje / vrouwtje! 

Wij bieden
  • Leuke collega's, je bent onderdeel van een groot recruitmentteam,

  • Veel vrijheid, zowel waar je werkt, wanneer je werkt en ook in de mogelijkheden die je kunt verzinnen om de vacatures te vervullen,

  • Salaris tussen 2700 - 3400 per maand en 28 vakantiedagen per jaar

  • 32-40 uur per week, flexibel in te delen

  • Mooie personeelsvoordelen zoals korting op reizen & uitjes, deelname aan verschillende sportieve activiteiten zoals marathons of tennistoernooien.

Vind je dit interessant?

Ben jij een recruiter die stakeholders durft en kan managen? Kun je kandidaten binden en boeien en zie je uitdaging in het werven van grote aantallen? Wil jij ergens werken waar je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën te implementeren? Dan wil jij onderdeel zijn van Securitas! Reageer via de 'solliciteer'-button!

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Rosa Wilson via 06-41 63 75 32

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures