Area Manager (Midden Nederland)

Zeist
Utrecht
HBO WO
Kantoorfuncties
Vast
842437
Direct naar

Over de functie

De functie

In lijn met onze global Securitas strategie ontwikkelen wij samen met onze klanten maatwerk integrale beveiligingsoplossingen waarbij techniek, digitalisatie en proactieve veiligheid een prominente rol vervullen en waarbij de mens altijd centraal staat. 

Als één van de zeven Area Manager in NL ben je P&L eindverantwoordelijk voor een portfolio met een significante omzetwaarde en circa 450 operationele collega’s. Hierbij vertaal je de Securitas corporate strategie naar de specifieke situatie in jouw Area. Bij het realiseren van de doelstellingen op de deelgebieden operatie, business development en sales stuur je een team aan van circa 30 professionals. Binnen deze rol is het essentieel een goede balans te vinden tussen de financiële ambities en de investeringen in klanten en vooral onze medewerkers. Als Area Manager werk je direct samen met de Operationeel directeur en maak je onderdeel uit van het MT samen met je collega Area Managers. Daarnaast werk je in je area veel samen met de HR consultant, Sales adviseurs en je collega’s van Securitas Technology.

De Area Midden is een dynamische omgeving waarbij Securitas zich richt op een breed scala van klanten variërend van overheid tot maakindustrie. Hierbij bevinden onze klanten zich met name in drie gebieden (Utrecht/Amersfoort, Apeldoorn & Arnhem). Een extra element binnen de Area is de aanwezigheid van een operationele unit van ons hospitality label Welkom! die tevens binnen de Area Structuur is opgenomen.  

Wat bieden wij jou?

•    Een uitdagende Sr. Managementrol binnen een dynamisch werkgebied voor een organisatie met een stevige ambitie gecombineerd met een heldere koers.
•    Een fulltime positie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten.
•    Een marktconform salaris inclusief 8% vakantiegeld, bonusregeling, lease auto, laptop, smartphone. 28 vakantiedagen en een prima pensioensregeling.
 

Jouw profiel

•    Je bent in het bezit van een hbo/wo diploma richting bedrijfskunde of een soortgelijke richting.
•    Je hebt duidelijk affiniteit met het beveiligingsvak, technologie en Hospitality
•    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een (sales) management functie.
•    Aan- en bijsturen op financiën, bedrijfsprocessen en commercie is voor jou bekend terrein. 
•    Je bent een natuurlijk leider en weet op een persoonlijke wijze jouw area te runnen en het beste uit de mensen te halen.
•    Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Vind je dit interessant?

Laat het mij dan weten! Je kunt uiteraard solliciteren via bovenstaande ‘solliciteer-button’’ en dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Wil je toch eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hamers door te bellen of appen via 06 14493149 of stuur een mail naar judith.hamers@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures