Adviseur Marketing & Communicatie

Badhoevedorp
Utrecht Noord-Holland
HBO WO
Kantoorfuncties
Vast
842610
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag met het versterken van het imago van Securitas. Binnen de beveiligingsbranche is Securitas een zeer innovatief en vooruitstrevend bedrijf en dagen we de markt uit met een inspirerende visie op veiligheid. Het imago van thought leader willen we verder versterken en hiervoor zijn wij op zoek naar een Marketing & Communicatie Adviseur. 

Samen het met marketing team (bestaande uit totaal 5 personen) ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing jaarplan en de projectmatige campagnes van kick-off tot lancering en daarna. Je begeleidt op inhoud, schrijft/coördineert content en zet een resultaat neer waarmee we ons verder onderscheiden in de markt. Jij bent hierin dus de contactpersoon voor diverse collega’s en bureaus. Ook is er een sterke samenwerking met sales. Het Marketing team genereert leads voor sales door o.a. gesegmenteerde marketing- en sales acties. 

Securitas kent een platte organisatie structuur waardoor je zichtbaar bent in de organisatie en jouw bijdrage direct impact heeft! Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om binnen de functie grootse campagnes te realiseren en krijgt hierin ook veel vrijheid en vertrouwen. 
 

Wat bieden wij

•    Een functie van 32 tot 40 uur per week
•    28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
•    Een mooie bonus indien de doelstellingen binnen het bedrijf worden behaald
•    Standplaats Badhoevedorp en vanaf 2021 Breukelen
•    En vele leuke extra’s zoals korting op de sportabonnement, een fietsplan, mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering en veel meer! 
 

Securitas Match

•    Jij hebt een HBO/WO opleiding in de richting van marketing en / of communicatie afgerond
•    Jij hebt een aantal jaren ervaring op het gebied van (bsb) online marketing & communicatie
•    Jij weet hoe je diverse projecten tegelijk kunt opstarten en managen en hierbij schakelt met diverse in- en externe partijen
•    Termen als Marketing Automation, SEO, SEA, Google analytics kennen voor jou geen geheimen
•    Ervaring met contentcreatie is een pré

Vind je dit interessant?

Ik zie graag jouw reactie tegemoet! Dat kan via bovenstaande 'solliciteer'-button. Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hamers op telefoonnummer 06-14493149 of mail naar judith.hamers@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures