Hoofd Surveillant Eemnes

Eemnes
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
844979
Direct naar

Over de functie

Hoofdsurveillant bij Securitas

Als hoofdsurveillant bij Securitas heb jij een belangrijke functie in ons mobiele surveillance team. Jij bent het aanspreekpunt voor onze beveiligers, gediplomeerd of aspirant, voor al hun vragen omtrent het werk. Binnen het team zorg jij dat dingen geregeld worden; je houdt een oogje in het zeil bij de planning, zorgt dat de materialen op orde zijn en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de bestaande klant instructies en operationele gegevens in ons klantsysteem. Je bent toegankelijk en je collega beveiligers weten je gemakkelijk te vinden bij vragen en problemen. Je houdt je verder veel bezig met de begeleiding van aspirant beveiligers, zodat zij een goede basis leggen voor hun verdere carrière in je team. Daarnaast voer jij sollicitatiegesprekken met toekomstige collega’s en schakel je veel met je mede hoofdsurveillanten en de branchemanager.

Uiteraard draai je zelf ook mee in het rooster en voer je de surveillance uit. Doordat jij al enkele jaren ervaring hebt binnen de beveiliging, is dat voor jou geen enkel probleem.

Wat vragen wij?
  • Een gediplomeerd beveiliger, met enkele jaren ervaring binnen de mobiele surveillance.
  • 24/7 beschikbaar om weekend-, avond- en nachtdiensten te draaien.
  • Een zelfstandige houding, je neemt initiatief en kunt goed communiceren met verschillende partijen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Woonachtig in de regio van Eemnes
Wat bieden wij jou?
  • Een salaris in schaal 4 van de CAO particuliere beveiliging. Dit komt neer op een uurloon tussen de €13,03 en de €15,68.
  • Een jaarcontract voor 144 uur per 4 weken; dat betekent een gemiddelde werkweek van 36 uur. Bij goed functioneren kan je jaarcontract worden omgezet in een vast dienstverband.
  • Een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
  • Nog vele extra’s zoals korting op sporten, attractieparken en weekendjes weg.
Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton.

Nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Inge Boegheim-de Vries (recruiter) op telefoonnummer 06-14492998 of per mail via inge.boegheim@securitas.nl

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Verder zal er bij aanname altijd een screening worden uitgevoerd door de politie.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures