Junior Relatiebeheerder Beveiliging

Ede
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
845056
Direct naar

Over de functie

Securitas: Jouw toekomstige baan als Junior Operationeel Relatiebeheerder

Securitas is op zoek naar een enthousiaste Junior relatiebeheerder voor onze vestiging in Arnhem. Zie jij jezelf al hier naast ons op het kantoor zitten? Solliciteer dan snel, we kunnen namelijk niet wachten om jou te spreken!

Als relatiebeheerder binnen Securitas ben je verantwoordelijk voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je luistert goed naar de behoeften van de klant. Kwaliteit en langdurige samenwerkingsrelaties staan hierbij hoog in het vaandel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je houdt contact met hen over tevredenheid van de dienstverlening. Daarbij weet jij goed de behoefte van de klant te achterhalen en zorg je voor advies op maat. Jij ziet kansen bij de klant voor up en crosselling. Dit doe je door aanwezig te zijn bij de klant; je zal dan ook bij veel verschillende bedrijven op bezoek komen om de mensen persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast los je eerstelijns vragen op het gebied van facturatie op en signaleer je tijdig administratieve wijzigingen. Door jouw dienstverlenende en probleemoplossende karakter zorg jij ervoor dat wij de beste service kunnen verlenen aan onze klanten en collega’s. Je legt verantwoording af aan de Branch Manager en werkt samen met diverse interne afdelingen. Naarmate jij jezelf ontwikkelt is het mogelijk om eventueel door te groeien binnen onze organisatie.

Wat kan ik verwachten bij Securitas?
  • Een salaris tussen €2182 en €2546 op basis van 40 uur, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
  • Een fulltime baan van 152 uur per periode van 4 weken;
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer;
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023;
Securitas Match
  • Jij bent in het bezit van een diploma MBO niveau 4.
  • Aantoonbare ervaring in relatiebeheer, klantcontact of accountbeheer.
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Woonachtig in de regio van Arnhem.
  • Kennis van de Mobiele Surveillance/Beveiliging is een pré.
Wij reageren zodra je sollicitatie binnen is!

Omdat wij jouw sollicitatie natuurlijk zeer serieus nemen zorgen wij ook voor een snelle reactie. Wij schakelen veel en zorgen snel voor een eerste gesprek met je toekomstige leidinggevende.

Is de vacature toch niet helemaal precies wat je zocht? Geen zorgen! Neem eens een kijkje op onze website http://www.werkenbijsecuritas.nl en bekijk onze andere vacatures!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Judith Hamers op nummer 06-14493149 of per mail via judith.hamers@securitas.nl

Handig om te weten: een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures