Coördinator Service Center

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
845247
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Door de juist inzet van mens, kennis en techniek vinden wij de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie

In een tijdperk waarin verandering de enige constante is en technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, blijft Securitas als beveiligingspartner niet achter. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef-en werkomgeving.

In deze functie ben je werkzaam op het Service Center van Securitas. Als Coördinator heb jij jouw eigen specialisaties, namelijk de afdelingen Operationele Administratie en Technical Support. Deze afdelingen zorgen voor een optimale operationele dienstverlening volgens gemaakte afspraken. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening bij klanten van de Alarmcentrale en Teleservice. Securitas heeft heel veel klanten dus er is genoeg te doen voor deze afdelingen!

Als Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de optimale inzet van jouw teams zodat zij onze klanten van dienst kunnen zijn. Je coacht en stuurt de medewerkers aan en geeft de teams ruimte om door te ontwikkelen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de direct leidinggevende en de klanten ten aanzien van beveiligingskwesties op opertioneel niveau. Je werkt continue aan het verbeteren van de interne processen en procedures, draagt verbetervoorstellen aan en voert deze door. Je werkt in deze functie dus nauw samen met diverse andere afdelingen binnen Securitas.  Wij zijn als organisatie volop in beweging, innovatie staat voorop dus elke dag is weer anders. Als dat is waar jij naar zoekt dan ligt jouw nieuwe uitdaging in Geldrop!

Wie ben jij?
 • Jij bent onze nieuwe collega met een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met beveiliging technische en administratieve processen
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende
 • Je hebt een commerciële, resultaatgerichte en klantgerichte instelling.  Je staat stevig in je schoenen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent communicatief vaardig
 • Je weet je team te motiveren en te stimuleren 
 • Je beschikt over een analytisch vermogen
Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitdagende baan in een open cultuur met volop mogelijkheden om binnen ons bedrijf te ondernemen en je ambities waar te maken
 • Een informele werkomgeving  waar veel aandacht wordt besteed aan coaching en opleiding 
 • Een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleiding, laptop, mobiele telefoon en een employee benefit pakket.
Interesse gewekt?

Voel jij je aangesproken en is je interesse gewekt? Reageer dan nu via de button ‘ solliciteer’ en verras ons met jouw motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Gansewinkel, Recruiter via 06-24191461 of via Whatsapp.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures