Parttime HR Business Partner Amsterdam

Amsterdam
Utrecht Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
845334
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner bij Securitas ben je verantwoordelijk voor je eigen regio binnen Nederland en krijg je alle vrijheid om deze op jouw manier in te vullen. Jij werkt voor de Business Unit Mobile. Dit zijn de mobiele beveiligers, die altijd onderweg zijn om de panden van onze klanten te beveiligen. Jij zult dagelijks op één van deze locaties gaan werken en bent dus constant in contact met je collega’s. Samen met je Branch managers van de betreffende locaties werk jij aan een veilige en goed functionerende regio. Je adviseert jouw regio over diverse HR-vraagstukken op het gebied van recruitment, performance management en ziekteverzuim en draait daarnaast mee in diverse projectgroepen.

Het team

Je maakt onderdeel uit van het HR Team binnen de betreffende business unit Mobile. Dit team bestaat uit 3 HR-adviseurs en een HR Manager. Omdat jullie ieder een eigen regio binnen Nederland onder je hoede hebben, zal je veel op afstand met elkaar gaan samenwerken. Natuurlijk komen jullie ook eens per maand samen, zodat jullie kunnen bijkletsen, sparren en casuïstiek kunnen bespreken.

Heb jij het in je?

Met meerdere locaties en vele contactpersonen is het soms chaos! Aan jou de taak overzicht te bewaren, snel en prettig te schakelen met de diverse managers en een positief kritisch advies te geven over verschillende HR-vraagstukken.

Verder ben jij:

  • In het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur richting HRM.
  • Ervaren; je hebt enkele jaren ervaring opgedaan als HR-adviseur of in een soortgelijke functie.
  • Woonachtig in de regio Midden, dus in de omgeving van Amsterdam en/of Amersfoort.
  • 24 uur per week beschikbaar om deze leuke functie te gaan vervullen.
Securitas biedt jou:
  • Een goed salaris tussen de €2800 en €3200, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een leaseauto voor de zakelijke kilometers.
  • 28 vakantiedagen.
  • Een mooie bonus indien de doelstellingen binnen het bedrijf worden behaald.
  • En vele leuke extra’s, zoals korting op je sportabonnement, een fietsplan, een collectieve zorgverzekering en veel meer!
Interesse?

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Judith Hamers (recruiter) op telefoonnummer 06-14493149 of per mail via judith.hamers@securitas.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures