Young professional Security & Business Intelligence

Geldrop
Noord-Brabant
MBO HBO
Kantoorfuncties
Vast
845962
Direct naar

Over de functie

Wie zijn we?

Het Securitas Operations Center (SOC) is het innovatieve hart van Securitas: het is dé plek waar mens, kennis en technologie samen komen. Door de expertise van onze medewerkers, de grote hoeveelheid aan data en de constante ontwikkeling van nieuwe technieken, kunnen wij als Securitas onze klant proactief en bewezen effectief voorzien van de beste Security oplossingen.

In het SOC verzorgen we 24/7 diverse soorten van dienstverlening zoals alarmafhandelingen en videodienstverlening. Je kunt hierbij denken aan camerasystemen, volgsystemen middels ‘track and trace’, inbraak, brand en overvalsystemen. Kortom; we bieden onze klant een volledige beveiligingsoplossing op afstand en positioneren ons als een belangrijke speler op de markt.

Meer informatie en een filmpje over het SOC kan je hier vinden.

Wat ga je doen?

Jouw kennis en ervaring binnen de IT zijn voor ons van onschatbare waarde. Als Young Professional Security & Business Intelligence ga je aan de slag in de meldkamer van het SOC. In het SOC werken we met verschillende systemen. Denk hierbij aan het meldkamersysteem, het klantsysteem of het communicatiesysteem. Doordat je in het SOC gaat werken, ben je bekend met de operationele processen. En door jouw achtergrond in IT, spreek je ook de taal van de processen achter deze systemen. Jij zult dan ook een key-user functie gaan vervullen tussen de IT en operatie. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van bovengenoemde applicaties. Verder werk je mee bij het uitrollen van nieuwe systemen of platformen of help je bij de automatisering van bepaalde diensten en processen. Je zult je veel binnen het IT Cluster van Securitas wanen en nauwe contacten onderhouden met je Europese IT collega’s.

Securitas beschikt over ontzettend veel data. Door middel van datamining en –analyse zoek je verbanden en patronen in deze data die we vervolgens commercieel en operationeel kunnen inzetten. Zo kunnen we klantgedrag voorspellen en signaleren we tijdig trends. Onder andere Power BI helpt je hierbij.

Daarnaast doe je het beheer en onderhoud van de nieuwe reporting omgeving. Je verfijnt bestaande rapportages en voor nieuwe aanvragen kan je hulp en expertise gevraagd worden.

Securitas Match
 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Technische bedrijfskunde, Informatica of IT.
 • Eerdere werkervaring binnen de IT of een technisch bedrijf is een pré.
 • Woonachtig in de regio van Geldrop en 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Ervaring met projectmatig werken; je werkt mee binnen verschillende projecten. Jij weet vlot te schakelen en snelle lijntjes te leggen met collega’s.
 • Je bent goed in het maken rapportages; door jouw rapporten zijn al je collega’s goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en kunnen ze op de klantbehoeften inspringen.
Wat bieden wij jou?
 • Een mooie start van jouw carrière: je krijgt bij ons alle vrijheid om je als Young Professional te ontwikkelen tot een volwaardig en ervaren professional!
 • Een mooi startsalaris tussen de €2300 en €2800 per maand op basis van een fulltime werkweek.
 • Een jaarcontract! Uiteraard kan deze bij goed functioneren worden omgezet in een vast dienstverband.
 • Volledige reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en korting op je ziektekostenverzekering.
 • Een Employer Benefitsprogramma, waarmee je veel korting krijgt op onder andere je zorgverzekering, vele uitjes, een sport abonnement en meer.
Interesse?

Wil jij je steentje bijdragen aan een veiligere wereld? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Judith Hamers via judith.hamers@securitas.nl of 06-14493149.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures