Toezichthouder met opleiding!

Utrecht
Utrecht
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
846663
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als toezichthouder bij QBuzz ben je verantwoordelijk voor de service en veiligheid op de nieuwe Uithof lijn in Utrecht. Je gaat ervoor zorgen dat de tramreizigers een comfortabele reis hebben.  Enerzijds zorg je er samen voor dat de reizigers met alle vragen bij je terecht kunnen en anderzijds zorg je er voor dat onveilige situaties vermeden en/of adequaat opgelost worden!

Je begroet de reizigers die in de tram stappen en beantwoord vragen van reizigers over het in- en uitchecken, aansluitingen en alle andere voorkomende vragen. Je neemt een actieve houding aan en zorgt dat je zichtbaar bent in de tram. Checkt iedereen netjes in? Heeft niemand ongebruikelijke voorwerpen bij zich? Houdt iedereen zich aan de huisregels? Toont niemand ongewenst gedrag? Allemaal taken voor jou als toezichthouder om alert op te zijn!

Kortom je hebt aandacht voor alle passagiers en staat je mannetje om de rust in de trams te handhaven. Als vertrouwd gezicht van de Utrechts tram moet je dus stevig in je schoenen staan en je gastvrij opstellen. Zonder jou als gastheer/gastvrouw is er geen tramreis! Dankzij jou voelt iedereen zich welkom en veilig. De diensten zijn van maandag t/m vrijdag tussen 6:00 - 22:00. (incidenteel in het weekend) 

Securitas kan jou het volgende bieden.
 • EUR 11,86 bruto per uur met daar bovenop toeslagen in de avond en zon- en feestdagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Een betaalde opleiding en betaald worden tijdens je opleiding
 • Contract bij Securitas, met uitzicht op vast! 

Als toezichthouder krijg je een “training on the job”, waarbij je aan het leren en werken bent tegelijk. Ook krijg je de cursussen Levensreddend handelen en de cursus verkeersregelaar. Dit betekent dat je dan ook bevoegd bent om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! Daarnaast krijg jij van Securitas alle ruimte om je te specialiseren en dus ook door te groeien binnen deze veelzijdige organisatie. Hiervoor krijg je verschillende cursussen en mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een BOA. Tot slot krijg je hier een fantastische werksfeer voor terug, binnen een bedrijf dat echt geeft om haar personeel.

Securitas match
 • Geen specifieke diploma (wel minimaal MBO werk- en denkniveau)
 • Ervaring in een dienstverlenende functie
 • Bereid om door de opdrachtgever verplicht gestelde trainingen te volgen
 • Servicegerichte en alerte houding
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Beschikbaarheid van ongeveer 30 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  Het team

  Jouw Securitas team bestaat uit een Field Supervisor, Teamleader Operations, Branch Manager, HR Adviseur en een Planner. Deze mensen ondersteunen je en zorgen ervoor dat je onder andere het rooster op tijd ontvangt. Tijdens het werk heb je vooral contact met de reizigers en werk je samen met de BOA om de veiligheid van de reizigers te garanderen.

  Vind je dit interessant?

  Securitas investeert in de medewerkers. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas binnen de beveiliging, zoals de functie als beveiliger. Dus heb jij een passie voor het verlenen van service en de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van anderen?! Reageer dan nu via de sollicitatiebutton.

  Zou je graag nog wat meer informatie willen of heb je nog vragen welke nog onbeantwoord zijn? Neem dan contact op met onze Recruiter, Michael van Duivenbode door te bellen naar 06 21429021 of mail naar michael.van.duivenbode@securitas.nl  

  Wanneer wij net zo enthousiast zijn als jij zal je uitgenodigd worden voor een telefonische intake. Indien dit positief is zal er een kennismaking op ons kantoor volgen.

  Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een VOG gevraagd.

  Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

  Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

  Maak jouw jobalert aan

  Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Gerelateerde vacatures