Specialist Interne Communicatie

Badhoevedorp
Utrecht Noord-Holland
HBO WO
Kantoorfuncties
Vast
846854
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen

Als Interne Communicatie Specialist binnen Securitas vertaal jij de organisatiedoelstellingen naar een concrete en begrijpelijke communicatie voor onze medewerkers. Een veranderde HR wetgeving, een grote overname, of de verhuizing van ons hoofdkantoor naar Breukelen? Jij zorgt dat onze collega’s op de hoogte zijn en begrijpen wat de organisatie doormaakt. De interne communicatie laat je aansluiten op de externe communicatie en vice versa. Je maakt gebruikt van de nieuwste communicatie tools en kunt hiermee de medewerkers inspireren en enthousiasmeren. Kortom: je brengt een duidelijke structuur in de informatievoorziening van de interne organisatie en zorgt voor een landelijke interne communicatiestrategie.

Aan welke concrete opdrachten zul jij werken? Allereerst aan de lancering van onze nieuwe ‘Purpose’, waarbij jij gaat zorgen voor een goede landing. Het versterken van het imago van Securitas binnen ons bedrijf staat ook op de lijst. Jij staat voor de uitdaging om het imago van ‘manbeveiliger’ om te buigen naar een Autoriteit in ‘Security Solutions’. Verder zul je veel schakelen met HR; ze zijn je grootste interne ‘klant’. Updates of wijzigingen binnen HR abracadabra? Dankzij jouw informatieve berichtgeving niet meer. En tot slot werk je natuurlijk aan onze Employer Branding: Lukt het jou om de mindset van onze beveiliger te bereiken? En mogelijk nieuwe collega’s aan te trekken en de huidige te behouden?

Jouw plek in de organisatie

Je komt te werken in het Marketing- en Communicatieteam van Securitas, bestaande uit 5 collega’s die werken als vormgever, marketing specialist,  communicatieadviseur en CRM / Marketing Intelligence specialist. Verder schakel jij veel met HR, de verschillende area’s binnen Securitas en diens managers. Jij moet immers op de hoogte zijn van de cultuur, filosofie en positionering van het bedrijf om de interne communicatie altijd kloppend en up-to-date te hebben.

Securitas Match
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als intern communicatieadviseur binnen een middelgrote tot grote organisatie; jij weet hoe het is om ruim 7.000 collega’s te bereiken en te informeren.
 • 32-40 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Amsterdam/Breukelen.
 • Ervaren in het draaien van projecten; veel projecten! Dus je moet bestand zijn tegen piekmomenten en goed kunnen structureren en plannen.
 • Een open deur… maar goede communicatieve vaardigheden; een bericht voor de medewerkers, een advies aan directie. Het kent voor jou geen problemen. Ook niet wanneer van je wordt gevraagd dit advies zowel in het Nederlands als Engels te produceren.
 • Het schaap met vijf poten: proactief, enthousiast, resultaatgericht, creatief en een aanpassend vermogen.
Wat bieden wij jou?
 • Een marktconform salaris tussen de €3200 en €4200 bruto per maand.
 • Een laptop en telefoon vanuit Securitas.
 • Een positieve werksfeer, in een gezellig team, met veel ontwikkelmogelijkheden.
 • 28 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek.
 • Employee Benefitpakket, bestaande uit korting op reizen, verzekeringen en goedkoper tanken!
Interesse?

Heb je interesse? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hamers (recruiter) via 06-14493149 of per mail op judith.hamers@securitas.nl. 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Vind je dit interessant?

Ik zie graag jouw reactie tegemoet! Dat kan via bovenstaande 'solliciteer'-button. Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hamers op telefoonnummer 06-14493149 of mail naar judith.hamers@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures