Surveillant Sittard (met opleidingsmogelijkheden)

Sittard
Limburg
LBO MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
847730
Direct naar

Over de functie

Ben je geschikt?

Je werkt het liefst zelfstandig. Van autorijden wordt je blij en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. En de werktijden? Avond, weekend, nacht, dat maakt jou niet uit. Veiligheid creëren voor je medemens, Nederland 24/7 veilig houden, dat is waar jij als mobiel surveillant je mee bezig houdt.

Omdat jij nog niet in het bezit bent van je MBO 2 beveiligingsdiploma, bieden we jou die aan. Dat betekent dat jij gemotiveerd moet zijn om deze opleiding te willen volgen. Na 8 maanden heb jij het papiertje op zak en een baan, met een minimale baangarantie van 2 jaar! Uiteraard hopen we dat je nog veel langer bij ons blijft werken en misschien wel doorstroomt naar een functie van hoofdsurveillant of teamleider!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als mobiel surveillant. In deze functie rijdt jij naar de diverse panden van onze opdrachtgevers om de veiligheid te waarborgen. Je loopt brand-, sluit- en controlerondes om eventuele verdachte situaties te signaleren. Uiteraard zorg jij bij een verdachte situatie voor een professionele afhandeling en zijn de locaties van onze klanten bij jou in goede handen.

Tijdens je dienst kunnen er ook alarmmeldingen vanuit de alarmcentrale binnen komen. Ook deze meldingen handel jij af. Kom je tijdens je werk in een verdachte situatie terecht? Dan ben jij de persoon die tot actie overgaat: je schakelt hulpdiensten in zoals de marechaussee of de politie en bent het contactpersoon totdat de hulpdiensten ter plaatse zijn.

Wat bieden wij jou?
  • De opleiding MBO 2 Beveiliging.
  • Een jaarcontract voor 120 uur per 4 weken (gemiddeld 30 uur per week). Uiteraard kan dit contract bij goed functioneren worden omgezet in een vast dienstverband.
  • Een salaris van €11,97 per uur (Schaal 2, van de CAO Particuliere beveiliging). Na het afronden van jouw opleiding, wordt jouw salaris verhoogd naar €12,51 per uur (Schaal 3, periodiek 1). Bovenop het uurloon komt nog de onregelmatigheidstoeslag.
  • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
Over tot actie?

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via onze solliciteer button.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn@securitas.nl

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures