Mobiel surveillant en objectbeveiliger regio Utrecht, Eemnes

Eemnes
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
847735
Direct naar

Over de functie

Werken bij Securitas als beveiliger

Heb je al meerdere jaren ervaring binnen de beveiliging? Ben je net klaar met je opleiding? Werk je nu als BOA of nachtportier? Bij Securitas hebben we voor iedere Beveiliger een object dat bij jou past, in deze functie doe je zowel mobiele surveillance als objectbeveiliging. Wij hebben meerdere uitdagende locaties waarbij jij een bijdrage kan leveren aan een veilige samenleving. Je kunt rekenen op variatie, leuke collega's en een leuke werksfeer waardoor jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. 

Als Objectbeveiliger houd je toezicht in de openbare gebieden van onze opdrachtgevers. Je bent alert, gastvrij en daadkrachtig. Door jouw aanwezigheid voelen mensen zich veilig. Daarnaast neem je de rol van gastheer/vrouw op je. Je weet precies hoe je mensen het gevoel geeft welkom te zijn. Je bent alert op onveilige en ongewenste situaties en treedt op om zulke situaties te voorkomen of te beëindigen.

Als mobiel surveillant ben je veel onderweg. Je meldt je voor aanvang van je dienst op het centrale kantoor in jouw regio en ontvangt hier de route van je dienst. Met de Securitas auto rijd je vervolgens naar de diverse panden waar controlerondes gelopen moeten worden. Met jouw scherpe blik check jij de panden op verdachte of ongebruikelijke situaties. En bij een onveilige situatie schakel jij de hulpdiensten zoals de politie in. Verder open en sluit je panden op afgesproken tijden en loop je de gebruikelijke brandrondes. Securitas bezit verder over een enorme alarmcentrale, waar per maand zo’n 1 miljoen alarmmeldingen binnenkomen. Grote kans dat jij tijdens je dienst ook wel eens op zo’n alarmmelding in jouw regio af moet om te checken wat hier aan de hand is.

Heb jij je mbo-opleiding Beveiliger 2 op zak? En ben jij een sociale professional met een brede kijk op veiligheid? Word beveiliger bij Securitas, hét beveiligingsbedrijf van Nederland.

Wie ben jij?

Heb je al enkele jaren ervaring als evenementenbeveiliger of objectbeveiliger en ben je toe aan meer vastigheid? Of maak je graag de overstap naar de combinatie van mobiele surveillance en onbjectbeveiliging bij een groot bedrijf? Dan ben je bij Securitas aan het juiste adres.

Je bent verder:

  • Gediplomeerd beveiliger: je hebt de opleiding MBO 2 beveiliging afgerond.
  • In het bezit van een rijbewijs en je hebt een eigen auto/vervoer.
  • 24/7 beschikbaar om zowel avond-, nacht- als weekenddiensten te draaien.
  • De Nederlandse en Engelse taal machtig; Je kunt je zowel in het Nederlands als Engels communiceren en weet bij een noodsituatie je in beide talen te redden.
Waarom aan de slag bij Securitas?

We bieden jou mooie arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een salaris conform de CAO Particuliere beveiliging schaal 3 (Bruto uurloon tussen de €12,51 en de €14,90 excl. onregelmatigheidstoeslagen).
  • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • Een jaarcontract, welke bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vast dienstverband.
  • Werkweek van 30 uur (120 uur per 4 weken op contractbasis), meer werken is vaak een optie
  • Werken volgens een 2-wekelijks rooster; zo weet je altijd wat je kunt verwachten.
Vind je dit interessant?

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via onze solliciteer button.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn@securitas.nl

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures