Agent Teleservice in Geldrop

Geldrop
Parttime
1555845
Direct naar

Over de functie

Ben jij een kei in communiceren, flexibel en servicegericht? Kun jij snel met een (creatieve) oplossing komen, ook in een complexe (stressvolle) situatie? In deze uitdagende functie is geen dag en geen contactmoment hetzelfde. Iets voor jou?!

Wat ga je doen?

Als Agent Teleservice behandel je alle inkomende storings- en calamiteitenberichten. Dit kunnen bijvoorbeeld telefoontjes, e-mails of sms berichten zijn. Elk inkomend bericht behandel je namens een van onze (bijna 400) klanten. Je bent dus het "verlengstuk" van onze klanten die buiten hun reguliere openingstijden hun klanten in staat willen stellen tot contact. Als eerste contactpunt namens de klanten van Securitas ben je een ontzettend belangrijk onderdeel van de onderneming! Een mooie kans voor jou als (MBO+) starter! Ook zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Waar ben je goed in?

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat elk contactmoment soepel verloopt. Jij stelt doelgerichte vragen waarmee je de klantvraag achterhaalt en analyseert. Na een gedegen analyse ben je in staat om creatief en probleemoplossend te handelen. Het werken in zeer veel verschillende applicaties is voor jou geen probleem. Jij kunt binnen vastgestelde protocollen werken maar vindt het ook prima als je bepaalde zaken van de grond af moet bedenken!

Securitas match

  • MBO 4/ HBO werk- en denkniveau
  • Bereid om te werken in een 24/7 setting (avonden, nachten, weekenden)
  • Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
  • MS Office heeft geen geheimen voor jou en je bent administratief vaardig
  • Simpele techniek schuw je niet, sterker nog, je bent in staat om hier best nog wel iets zinnigs over te kunnen uitleggen
  • Klantgericht, leergierig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Beschikbaarheid

Jij bent flexibel inzetbaar:

  • voor gemiddeld 24 of 32 uur per week
  • in ploegendiensten 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • ook tijdens nachten (gemiddeld 3 per 4 weken) , weekenden en feestdagen

Het team

Als Agent Teleservice krijg je steeds te maken met nieuwe uitdagingen, afwisselende teamsamenstelling en werkzaamheden. Iedere dag is anders, en iedere dag spreek je nieuwe mensen. Je bent bezig binnen een gezellig en positief team!


Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je aankomt op je werk, haal je een kop koffie, vraag je aan je collega's hoe het met ze gaat, neem je eventuele bijzonderheden door en begin je aan je dienst. Je eerste call komt binnen: Iemand belt dat er een lekkage is ontstaan op straat. Je neemt uit naam van een waterleverancier de telefoon aan en stuurt volgens protocol een monteur aan om de lekkage te gaan verhelpen. Jouw volgende call is weer heel anders: Je neemt de telefoon aan voor een bootdienst. Een mevrouw belt omdat haar dochter haar favoriete knuffel is vergeten op de boot. Je noteert de gegevens van mevrouw en gaat navragen of de knuffel gevonden is om de dochter van mevrouw weer te herenigen met haar knuffel. Je sluit je dag af door nog lopende meldingen over te dragen en gaat met een smile op je gezicht weer naar huis. Weer een interessante en afwisselende dienst voorbij!

Vind je dit interessant?

Wij investeren graag in jou! Daarom bieden wij jou direct bij aanvang van je dienstverband een gedegen training en coaching aan. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ook krijg je volledige reiskostenvergoeding, en korting op o.a. pretparken en verzekeringen!

Ben jij er klaar voor om bij ons te werken?! Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen of appen naar 06-24191461.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een VOG aangevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

  

 


 

 

  

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures