Beveiliger Meldkamer in Rotterdam

Rotterdam
Parttime
1555850
Direct naar

Over de functie

Stressbestendig, flexibel inzetbaar en altijd alert? Ben jij onze missende schakel in de meldkamer? Voor een bekende klant in de entertainment industrie zijn wij op zoek naar een Beveiliger Meldkamer!

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Meldkamer ben jij van groot belang voor de veiligheid van anderen. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen en telefoongesprekken correct worden ontvangen en verwerkt. Je houdt toezicht op de bezoekers en het pand door gebruik te maken van een camerasysteem. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor controle van de werknemers.

Afhankelijk van de locatie (Rotterdam of Scheveningen) zal je alleen of samen met een andere collega werken. In Scheveningen werk je zelfstandig in de meldkamer en loop je aan het einde van de dienst een brand- en sluitronde. In Rotterdam zal je tijdens je dienst de werkvloer betreden en rondes lopen. In Rotterdam ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de parkeergarage. Jij waarborgt de veiligheid van onze bezoekers, medewerkers en opdrachtgever te allen tijde!

Waar ben je goed in?

Flexibel en servicegericht als jij bent, bezwijk jij niet onder druk of een piek van meldingen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent secuur in het verwerken van meldingen en beschikt bovendien over duidelijke communicatieve vaardigheden, om de meldingen op een juiste manier af te handelen.

Securitas match

  • Diploma Beveiliger 2
  • In het bezit van de volgende certificaten: BHV, EHBO en BMC (mogelijkheid om de certificaten intern te behalen)
  • Ervaring met werken in een alarmcentrale / meldkamer is een pré
  • Flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken
  • Woonachtig omgeving Rotterdam Scheveningen (Woon/werk afstand max. 40km)
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs inclusief eigen vervoer
  • Klaar voor een nieuwe stap in de beveiliging
  • 24 uur per week

Het team

In de meldkamer werk je alleen of samen met een andere beveiliger. Je werkt samen met een team van werknemers met verschillende disciplines in een dynamische sfeer. Binnen de organisatie van de opdrachtgever kan je rekenen op een gezellige sfeer binnen een hecht team.

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag is weer anders. Als Beveiliger Meldkamer krijg je te maken met verschillende meldingen en het is aan jou om deze zo professioneel mogelijk af te handelen. Wanneer je aankomt op je werk neem je eerst lekker een kopje koffie. Daarna ga je achter je scherm(en) zitten, waar je in opperste concentratie jouw werk doet. Je houdt nauw in de gaten wie het pand binnenkomt en je beheert zorgvuldig de uitgifte van de pasjes, sleutels en portofoons van de medewerkers. Wanneer er een alarmmelding binnenkomt, moet deze binnen gestelde tijdslijnen afgehandeld worden. Aan het einde van de dag sluit je het pand af met een brand- en sluitronde.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid met een lifestyleprogramma, waarbij je kosteloos mag meedoen aan verschillende activiteiten die door Securitas worden georganiseerd.

Bij Securitas ontvang je een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag, ziektekostenvergoeding, pensioenregeling en goed dekkende reiskostenvergoeding.

Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures