Beveiliger Overheidsinstantie in Den Haag e.o.

Den Haag e.o.
Parttime
1555864
Direct naar

Over de functie

Alert, klantvriendelijk en klaar om de veiligheid van belangrijke locaties en zijn bezoekers en medewerkers te garanderen? Dan ben jij de Beveiliger Overheidsinstantie voor de regio Haaglanden die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Overheidsinstantie bij Securitas ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van objecten met een verhoogd risico, zoals gebouwen van de overheid en andere belangrijke instanties.

Naast gangbare veiligheidstaken ben jij verantwoordelijk voor het signaleren van afwijkende situaties en gedrag. Dit doe je op de vloer of vanuit de meldkamer. Ook anticipeer je op elk denkbare veiligheidsrisico. Daar reageer jij snel en gepast op. Uiteraard wordt je ingewerkt en is er een training on the job.

Waar ben je goed in?

Jij bent proactief, alert en hebt oog voor non-verbaal gedrag en afwijkende situaties. Met jouw doorzettingsvermogen ben jij constant in je werk en zwicht je niet onder druk. Je denkt na over hoe jij je werk uitvoert en of dit verbeterd kan worden. Ondanks jouw professionele houding, ben je ook heel sociaal en klantvriendelijk. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas match

  • Salaris tussen de 12,45 - 13,49 euro bruto per uur
  • Het diploma Beveiliger 2
  • 80 uur per vier weken
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden en dagen te werken
  • Woonachtig in de omgeving Haaglanden (Woon/werk afstand max. 40km)
  • Werktijden: 07:00 - 15:00 / 15:00 - 23:00 / 23:00 - 07:00
  • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris

Het team

Als Beveiliger Overheidsinstantie werk je nauw samen met de medewerkers van de instantie en een collega beveiliger. Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Hoe ziet een dag eruit?

Voor dit specifieke object begin je afhankelijk van je dienst 's morgens vroeg, 's middags of 's avonds. Op locatie trek je je uniform aan en neem je de bijzonderheden door met je collega's. Tijdens je dienst ben je alert op afwijkende situaties en gedrag van personen.

De werkzaamheden bestaan uit het klantgericht te woord staan van medewerkers en bezoekers, het observeren middels een camera systeem en het lopen van surveillancerondes. Dit wisselt de gehele dag. Aan het einde van jouw dienst zorg je dat alles netjes achterblijft voor degene die na jou komt, zeg je iedereen gedag en ga je weer richting huis.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid met een lifestyleprogramma, waarbij je kosteloos mag meedoen aan verschillende activiteiten die door Securitas worden georganiseerd. 

Bij Securitas ontvang je een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag, ziektekostenvergoeding, pensioenregeling en goed dekkende reiskostenvergoeding.

Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er uitgebreide screening bij de politie uitgevoerd waarbij ook de BKR-registratie wordt gecontroleerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures